Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Corsico

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Corsico

Virtuvės šefas

Diego italų ir jūros gėrybių malonumai

11 metų patirtis Maisto gaminimas yra mano gyvenimo būdas, todėl į kiekvieną sukurtą patiekalą atsinešu aistrą ir patirtį. Lankiau Politecnico tarptautinę gastronomijos mokyklą ir Senos mokyklą. Dirbau geriausiuose restoranuose, tokiuose kaip Di' Silvio Trattoria, San Nicolás ir Hotel Meliá.

Virtuvės šefas

Jūsų bnb virėjas

10 metų patirtį atlikau stažuotę Caracol ir dirbau viešbutyje Caruso Amalfio pakrantėje. Neapolio Federico II įgijau maisto technologijų diplomą ir baigiau ALMA. Baigiau ALMA kaip geriausia kurso studentė su 96/100.

Virtuvės šefas

Viduržemio jūros skoniai pagal asmeninį virėją Luca

Šiandien mano didžiausia aistra - maistas ir maisto gaminimas - šiandien - mano didžiausia aistra - maistas ir maisto gaminimas - pagaliau yra mano paties verslas. Dalyvavimas kai kuriuose „Masterchef“ epizoduose, ilgos studijų valandos „Food Genius“ akademijoje Milane, taip pat sunkus darbas „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose ir kitose puikiai apdovanotose vakarienėse...visa tai nuo 2016 m. tapo labai motyvuotu, aistringu ir profesionaliu asmeniniu virėju.

Virtuvės šefas

Šiuolaikiniai Milano skoniai, kuriuos sukūrė Luca

7 metų patirtis Mano virtuvė yra įsišaknijusi iš Italijos ir Viduržemio jūros regiono tradicijų su moderniu akcentu. Dėmesį detalėms sužinojau dviejų žvaigždučių „Michelin“ restorane Milane. Patobulinau savo įgūdžius „Michelin Bib Gourmand“ restorane „Trattoria Trippa“.

Virtuvės šefas

Cristina skonis iš Italijos

5 metų patirtis Esu maisto tinklaraštininkas, dirbęs Niujorko restoranuose ir namų virėju bei maitinimo paslaugų teikėju. Dalyvavau Neapolio picų kursuose su Davide Civitiello ir konditerijos patiekalais su PICA. Matydami žmones, kurie yra patenkinti mano maisto ruošimu, suteikė mano išdidžiausių akimirkų.

Virtuvės šefas

Milanas

Itališki Giulo pietūs

10 metų patirtis: studijavau kulinarinį meną, dirbau užsienyje ir turėjau savo restoraną. Po kursų turėjau praktinės patirties restoranuose Europoje. Man garbė, kad spauda pripažino savo, kaip asmeninio virėjo, darbą.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje