Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Roma

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Autentiški itališki pietūs Umbrijoje, kurią sukūrė Laura

Siūlau autentiškus meniu, pagrįstus vietiniais produktais ir tradiciniais metodais.

Elegantiški itališki Enricos pietūs

Kuriu patiekalus iš šviežių, sezoninių ingredientų ir įkvėpta šeimos tradicijų.

Itališka vakarienė prie Pierfrancesco

Japoniškus metodus derinu su itališka tradicija, kad sukurčiau novatoriškus, skoningus patiekalus.

Rafinuoti Andrėjos meniu

Buvau vyriausias virėjas Prancūzijos restorane, apdovanotame žvaigždutėmis.

A Taste of Nonna's Love

Autentiški namuose gaminami patiekalai, kuriuos gamina tikros italų močiutės, tiesiai jūsų virtuvėje.

Šefas kaip restorane, bet jūsų namuose

Mano patiekalai visada kuriami ir tobulinami atsižvelgiant į sezonines žaliavas, paprastai tiesiai iš mūsų ūkio daržo, esančio netoli Romos.

Patrizia gourmet žaliavalgių daržovių virtuvė

Iš mano tyrimų apie natūralų maistą, daugiau nei dešimties metų patirties ir tvirto profesinio mokymo gimsta rafinuota ir unikali žaliavalgystės ir daržovių kulinarinė patirtis.

Giovanni puiki itališka vakarienė

Jūros gėrybės, tradiciniai itališki, modernūs posūkiai, dengimas, novatoriškos technikos.

A Gradire - malonus maistas

Gamindamas naudoju tik patikimus produktus iš patikimų daržovių, mėsos ir žuvies pardavėjų. Visada laikausi šaldymo grandinės. Tikiuosi, kad jums patiks.

Filipo gastronominės ekskursijos

Gaminau gerai žinomoms šou asmenybėms, įskaitant U2, Madonna, R.E.M. ir Sting.

Kūrybinga itališka Federico virtuvė

Gamindamas gaminu tradicinius patiekalus su unikaliais ingredientais ir rafinuotu sluoksniu.

Gurmaniškas, tradicinis, peržiūrėtas ir modernus

Gaminau mados kilimo ir tūpimo tako „Amžinoji kolekcija“ Kolonos galerijoje, aktoriai, asmenybė.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje