Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Nice

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Nice

Virtuvės šefas

Nice

Emmos prancūziški pusryčiai

Esu Emma, aistringa namų virėja, internetinės maisto gaminimo pamokos vedėja, Dramblio KauloKranto įkvėptų bonbonų kūrėja ir visą gyvenimą trunkanti maisto mylėtoja, vykdanti misiją kurti džiaugsmą ir skleisti laimę per prancūzų virtuvę. Man maistas yra ne tik skonis - tai dalijimasis autentiškomis tradicijomis ir meile - dvasia, kuri gyvena kiekviename mano patiekale. Manau, kad visi turėtų patirti prancūziško maisto magiją, ir man patinka kurti įsimintinas akimirkas, kurios suburtų žmones prie stalo. Esu prancūziško etiketo, meno žinovas ir kulinarijos pasakotojas, kuris dalijasi kiekvieno patiekalo istorija ir prasmėmis, todėl apsilankymas mano namuose yra unikalus Paryžiaus įkvėptas susitikimas su prancūzišku svetingumu, kurį prisimenate dar ilgai po to, kai išvykote iš Côte d'Azur.

Virtuvės šefas

Viktoro maitinimasis su sąmoningais žmonėmis

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'a prAs, virėjas, šios žemės ieškotojas ir globėjas, daug metų kurdamas patirtį, kuri per maistą sujungia žmones su gamta. Gyvenu šioje žemėje ištisus metus, auginu savo produkciją, pašeriu laukines žoleles ir gaminu tik su ingredientais iš vietinių, etiškų šaltinių. Taip pat esu sėklų taupymo kolektyvo, aktyviai dirbantis siekiant išsaugoti biologinę įvairovę ir maisto paveldą. Tai nėra šalutinis projektas - tai mano gyvenimo darbas. Mano gilus ryšys su šia vieta, jos skoniais ir ritmais leidžia man pasiūlyti tikrai autentišką ir maitinantį exéparé des repas pour l 'équipe de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Virtuvės šefas

Nice

Emmos gurmaniški vėlyvieji pusryčiai

Esu Emma, aistringa namų virėja, internetinės maisto gaminimo pamokos vedėja, Dramblio KauloKranto įkvėptų bonbonų kūrėja ir visą gyvenimą trunkanti maisto mylėtoja, vykdanti misiją kurti džiaugsmą ir skleisti laimę per prancūzų virtuvę. Man maistas yra ne tik skonis - tai dalijimasis autentiškomis tradicijomis ir meile - dvasia, kuri gyvena kiekviename mano patiekale. Manau, kad visi turėtų patirti prancūziško maisto magiją, ir man patinka kurti įsimintinas akimirkas, kurios suburtų žmones prie stalo. Esu prancūziško etiketo, meno žinovas ir kulinarijos pasakotojas, kuris dalijasi kiekvieno patiekalo istorija ir prasmėmis, todėl apsilankymas mano namuose yra unikalus Paryžiaus įkvėptas susitikimas su prancūzišku svetingumu, kurį prisimenate dar ilgai po to, kai išvykote iš Côte d'Azur.

Virtuvės šefas

Gurmaniškas pietietiško skonio maistas iki Kalėdų

30 metų patirties dirbau prestižinėse Dramblio KauloKranto įstaigose. Mokiausi Paul Valéry viešbučio mokykloje Mentone. Organizavau ant stogo esančios terasos maisto gaminimo pamoką 125 žmonėms.

Virtuvės šefas

Gurmaniški Jacopo pietūs

17 metų patirtis Kuriu Michelin žvaigždutėmis įvertintą kokybišką vakarienę kaip privatus virėjas tarptautiniams klientams. Studijavau Artusi gastronomijos mokykloje Šiaurės Italijoje. Dalyvavau komandoje, kuri padėjo restoranui Donatella pasiekti Michelin įvertinimą žvaigždutėmis.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje