Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Poway

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Poway

Virtuvės šefas

Šiuolaikinė meksikietiška virtuvė Izraelyje

22 metų patirtis Esu patyręs virėjas ir kulinarijos konsultantas, užaugęs gaminantis tradicinę meksikietišką kainą. Studijavau Le Cordon Bleu Las Vegase, tobulindama savo kulinarinius įgūdžius. Padėdamas restoranams, keliavau po šalį, tobulindamas meniu ir supaprastindamas virtuves.

Virtuvės šefas

Sensorinė Daniella privati vakarienė

20 metų patirtis Esu virėja, someljė ir vaizduojamojo meno kūrėja, kurianti unikalią kulinarinę patirtį. Studijavau kulinarinį meną, dirbau Biko & Rústico ir mokiausi močiutės virtuvėje. Laimėjau geriausią Baja vakarienę (San Diego žurnalą) ir pirmąją vietą Ceviche Master of California.

Virtuvės šefas

Apdovanojimus pelnę šefo Toco skoniai

15 metų patirtis Kuriu suasmenintus kulinarinius potyrius poilsiui, vestuvėms ir privatiems renginiams. Studijavau Europos centro kulinarijos mokykloje Kuritiboje, Brazilijoje. 2008 m. atidariau savo pirmąjį restoraną ir laimėjau didelį nacionalinį apdovanojimą už Brazilijos virtuvę.

Virtuvės šefas

Baja ir Viduržemio jūros regiono virtuvė pagal Angel

10 metų patirtis Turiu praktinę patirtį tokiose žymiose vietose kaip Bleu Boheme ir Wormwood. Pradėjau nuo didelio masto maitinimo ir vystiausi Prancūzijos ir Baja ir Viduržemio jūros regiono virtuvėse. Dalyvavau komandoje, kuri uždirbo „Geriausią 2022 m. naują restoraną“.

Virtuvės šefas

Hektoro Lotynų Amerikos skoniai

9 metų patirtis Esu Meksikos-Ekvadoro virtuvės šefas, turintis didelę Pietų Amerikos virtuvės patirtį. Mokiausi pasaulinio lygio kulinarijos koledže su prancūzų kalbos mokymu. Dirbau vyriausiuoju virėju ir bendrai valdomais restoranais Meksikoje ir Žemutinėje Kalifornijoje.

Virtuvės šefas

Maitinimas namuose

15 metų patirtis gaminau įvairiose vietose - nuo gastronominio baro iki savo vakarienės klubo atidarymo. Baigiau Atlantos meno institutą ir įgijau kulinarinio meno laipsnį. 2c Čikagoje - požeminis vakarienės klubas, kuriame gaminau 6 svečiams per naktį 2-3 kartus per savaitę.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Priešgaisrinė Argentinos virtuvė pagal Emiliano

Esu virėjas Emiliano — kulinarijos klajoklis, gimęs Argentinoje, o dabar gyvenantis San Diege. Praleidau daugelį metų įvaldydamas asado meną, Argentinos ugnyje gaminamą tradiciją, įsišaknijusią intuicija, kantrybę ir pagarbą. Mano kelias paskatino mane valdyti restoraną Brazilijoje, dirbti virtuvėse visoje JAV ir tyrinėti drąsius, energingus Pietryčių Azijos skonius. Šios pasaulinės kelionės suformavo mano kaimišką, sielišką maisto gaminimo stilių. Dabar kuriu įtraukiančius, atvirus patiekalus, kurie sujungia žmones per skonį, ugnį ir istoriją. Nesvarbu, ar lėtai vingiuoju trumpus šonkauliukus, ar kabu viščiukus virš švytinčių žarijų, į kiekvieną susibūrimą atsinešu tradicijas, atmosferą ir energiją. Kai sėdime prie ugnies ir dalijamės maistu, ne tik valgome — kuriame atmintį, akimirką ryšio, kuris trunka ilgai po paskutinio įkandimo.

Francoise šviežia sintezės kaina

20 metų patirtis ji yra virėja, puikiai valgiusi vilose ir jachtose. Ji mokėsi Gambero Rosso Italia. Ji taip pat sužinojo apie įvairių šalių virtuvę, kai buvo keliaujanti virėja.

Vykstate į pietus Žiemai Michailas

10 metų patirtis teikiu kūrybiškumą ir gilią meilę Pietų, Karibų jūros ir Japonijos sintezės virtuvei. Esu Sertifikuotas ServSafe vadybininkas, užtikrinantis maisto saugą ir kokybę. 90 dienų sužadėtinių porai dirbau kaip privatus virtuvės šefas ir gaminau nepamirštamus patiekalus.

Pietų komfortas, autorius Rashad The Chef

10 metų patirties vadovauju virtuvei „The Blu Cabana Cigar and Wine Bar“, siūlančiame aukštos kokybės maistą. Per savo karjerą treniravausi nuo autobuso berniuko iki vyriausiojo virėjo. Man patinka kurti receptus ir ruošti maistą aptarnavimui bei ypatingiems renginiams.

Onyi pasaulinė skonio virtuvė

7 metų patirtis sujungiu visos Afrikos ir Pietų Amerikos skonius su šiuolaikinėmis kulinarinėmis technikomis. Mokiausi geriausiuose restoranuose Kolumbijos apygardoje, Atlantoje, Los Andžele ir Hiustone. Įkūriau vakarienę su nepažįstamaisiais ir dirbau SD plaukimo savaitės kulinarijos direktoriumi.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje