Veganiški Adinos malonumai
Virėja Adina yra augalinė virėja, mokytoja ir apdovanojimus pelniusi autorė, garsėjanti pasauliniais veganiškais receptais, kuriuose sveikatingumas, kultūra ir skonis dera su įtraukiu, maitinančiu požiūriu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Eskondidas
Teikiama jūsų būste
Kelionė per Viduržemio jūrą
€ 151
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 601
Leiskitės į skoningą kelionę per Viduržemio jūrą, kur kiekvienas patiekalas pasakoja apie saulėtas pakrantes, senovines tradicijas ir energingus ingredientus. Kulinarinė kelionė semiasi įkvėpimo iš įvairių regiono kultūrų - nuo Šiaurės Afrikos prieskonių iki šviežių Pietų Europos žolelių - ryškių skonių, sveikų ingredientų ir nesenstančios Viduržemio jūros regiono svetingumo dvasios.
Naktis Lotynų Amerikoje
€ 151
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 601
Rafinuotas vakaras, įsišaknijęs Lotynų Amerikos šilumoje ir skonyje, atsiskleidžia jūsų namuose. Su gyvybinga energija ir apgalvotais prisilietimais potyris sujungia kultūrą, svetingumą ir aukštą virtuvę. Nakčiai bėgant, vyksta pokalbis ir kiekvienas kursas patiekiamas rūpestingai, sukuriant privačią valgymo patirtį, kuri jaučiasi tiek asmeniška, tiek prabangi - nepamirštama bendravimo, tradicijų ir skonio šventė.
Prancūzų kulinarijos reikalas
€ 151
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 601
Elegantiškas vakaras Prancūzijoje atsiskleidžia jūsų namuose, kur privatus virėjas kuruoja rafinuotą vakarienę su prancūzišku žavesiu ir rafinuotumu. Stalas gražiai įrengtas, atmosfera jauki ir šilta. Minkšta muzika ir žvakių šviesa nustato toną, nes kiekvienas kursas patiekiamas rūpestingai ir meniškai. Vakaras kviečia ryšį, malonumą ir šventę - nepamirštamą pabėgimą į prancūziškų pietų romantiką neišeinant iš namų.
Elegantiškas vakaras Toskanoje
€ 151
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 601
Elegantiškas vakaras Toskanoje, kurį į jūsų namus atneša privatus virtuvės šefas, siūlo rafinuotą, bet jaukią vakarienę. Apgalvotos detalės, šiltas svetingumas ir turtingas, raminantis aromatas. Vyksta vakaras, kiekvienas kursas pristatomas rūpestingai, kviečiant prasmingą ryšį ir tylų indulgenciją. Sutelkiant dėmesį į atmosferą, skonį ir paprastumą, vakarienė primena nesenstantį Toskanos žavesį - sukuria įsimintiną patirtį neišeinant iš namų.
Kelionė per Viduržemio jūrą
€ 151
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 601
Leiskitės į skoningą kelionę per Viduržemio jūrą, kur kiekvienas patiekalas pasakoja apie saulėtas pakrantes, senovines tradicijas ir energingus ingredientus. Kulinarinė kelionė semiasi įkvėpimo iš įvairių regiono kultūrų - nuo Šiaurės Afrikos prieskonių iki šviežių Pietų Europos žolelių - ryškių skonių, sveikų ingredientų ir nesenstančios Viduržemio jūros regiono svetingumo dvasios.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Chef Adina).
Mano kvalifikacija
10 metų patirtis
Man labai patinka kurti gurmanišką veganišką ir be glitimo virtuvę su pasauliniais skoniais.
Kulinarijos knygos autorius
Savo aistra veganiškai virtuvei dalinuosi per savo kulinarinę knygą „Vegan Flavors of the World“.
Restorane apmokytas virtuvės šefas
Mokau savarankiškai ir tobulinau savo įgūdžius kepykloje be glitimo ir aukščiausios klasės prancūziškoje užkandinėje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Eskondidas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 30 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 151
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 601
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?