Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Vest Holivudas

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Vest Holivudas

Virtuvės šefas

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 metų patirtis Mano dėmesys: sielos pietietiško maisto gaminimo tradicijos su tiksliomis prancūziškomis technikomis. Turiu Le Cordon Bleu kulinarinio meno koledžo kulinarijos dailės laipsnį ir verslo vadybos laipsnį žymiame Morehouse koledže. Padėjau restoranų grupei pasiekti 85% nuo ūkio iki stalo ingredientų, o maisto kaina buvo mažesnė nei 20%. Dabar esu privatus virtuvės šefas, atitinkantis jūsų poreikius. Mano specialybė yra: jūsų pageidavimas.

Virtuvės šefas

Veganiškas potyris: augalinis privatus virėjas

Susipažinkite su Chef JustNCase! Turėdama ilgametę patirtį kulinarijos pramonėje, sėkmingai valdžiau savo maisto sunkvežimį ir pradėjau klestintį privatų virėjų verslą, aptarnaujantį įvairius klientus. Mano aistra kurti skoningus, aukštos kokybės patiekalus paskatino mane dirbti su keliais aukšto lygio klientais konfidencialioje aplinkoje, teikiant suasmenintus valgymo potyrius, kuriuose pirmenybė teikiama skoniui, sveikatai ir pristatymui. Nesvarbu, ar gaminu novatoriškus augalinius patiekalus, ar kuruoju įvairių patiekalų patiekalus, kiekvienai valgymo patirčiai skiriu profesionalumo, kūrybiškumo ir dėmesio detalėms. Leiskite atsivežti privataus virėjo prabangą į jūsų Airbnb viešnagę!

Virtuvės šefas

Cali Mediterranean by Liza

Esu vietinis privatus virėjas, dirbęs Allison Holker, Sebastian Stan ir kitais privataus sektoriaus klientais. Savo privačias virėjo paslaugas pradėjau Malibu paplūdimio atkūrimo namuose. Ten iš naujo sukūriau daugelį savo receptų, kad laikyčiausi jų mažai glikeminės dietos. Aš pakilau eilėse kaip jų sous virėjas ir kulinarijos mokytojas. Mano niša yra Viduržemio jūros regiono maistas ir pyragaičiai.

Virtuvės šefas

Sveikas sezoninis maitinimas su mitybos virėju Cate

4 metų patirtis Turiu 4 metų patirtį gaminant sveiką maistą, kad galėčiau išgydyti klientus Los Andžele. Esu holistinės sveikatos treneris, sertifikuotas Integruotos mitybos instituto. Food Network „Chopped“ čempionas ir turnyrų finalininkas.

Virtuvės šefas

Privatus valgymo potyris, kurį kuruoja virėjas Neicy

15 metų patirtis Dėmesys komfortiškam maistui su netikėtumu, gaminu maistą įžymybėms ir išskirtiniams renginiams. Močiutė mane apmokė, o aš tobulinau savo įgūdžius Ilinojaus meno institute. Taip pat įkūriau „MeMa's Southern Hospitality“ ir „Chef Neicy Flavor Company“.

Virtuvės šefas

Dylan gurmaniška vakarienė

5 metų patirtis Esu pasiryžęs nešti šviežio, gurmaniško maisto ant jūsų stalo. Studijavau pas vienus geriausių virėjų Los Andžele. Parašiau kulinarinę knygą vaikams, turintiems valgymo sutrikimų.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Jazzed-up klasika, autorius Jasmin

10 metų patirtis Įvaldžiau svetingumą ir vykdymą privačioje vakarienėje. Turiu kulinarijos laipsnį Kesier kulinarijos institute. Mokau būsimų virėjų, o tai yra mano didžiausias pasiekimas.

Puikios vakarienės prie Kalebo

8 metų patirtis Esu profesionalus virėjas ir maisto dizaineris, turintis pasaulinio lygio virtuvės patirtį. Mokiausi Bouchon bistro ir taip pat studijavau pas virėją Thomas Keller Prancūzų skalbykloje. Man pasisekė dirbti „The French Laundry“ ir „Bouchon Bistro“.

Afrikos-Karibų skoniai pagal Ashley

Esu virėja Ashley ir pateikiu gilų asmeninį požiūrį į kiekvieną savo sukurtą patiekalą. Mano afrokaribų sintezės patiekalai gerbia tradicijas ir švenčia kūrybiškumą, įkvėptą mano Jamaikos ir Amerikos paveldo, oficialių kulinarinių mokymų iš Naujosios maisto gaminimo mokyklos ir šešerių metų virėjo patirties. Tačiau mano darbas neapsiriboja mano maistu. Mano, kaip juodaodės imigrantės, kelionė kulinarijos pasaulyje yra atsparumo ir lyderystės testamentas. Man patinka sudėtingi stereotipai, imigrantų juodaodžių moterų balsų stiprinimas ir mūsų indėlis. Maisto gaminimas jums yra daugiau nei valgis - tai kultūros, tapatybės ir istorijų, kurios mus sieja, šventė. Aistringai saugau ir dalinuosi Karibų jūros regiono kultūros grožiu su jumis, tuo pačiu kurdama erdvę apmąstymams ir neįtikėtinam maistui.

Pasaulinė sielos virtuvė, sukurta šefo Ameera

15 metų patirtis Esu trečiosios kartos Kalifornijos gyventojas, maišantis vakarinės pakrantės ingredientus su pasauliniais prieskoniais. Mokiausi iš savo mamos ir močiutės, tada mokydamasis ir vykdydamas savo verslą. Laimėjau Food Network maisto gaminimo konkursą ir aptarnavau Rihanna, Stevie Wonder ir kt.

Šefo Solomono kūrybiniai desertai ir sezoniniai meniu

16 metų patirties specializuojuosi kuriant novatoriškus receptus ir patiekalus mažoms maisto įmonėms. Baigiau Amerikos kulinarijos institutą. Stengiuosi atlikti mokslinius tyrimus ir plėtrą mažoms maisto įmonėms.

Prabangūs pietūs namuose prie Ty

Esu privatus virtuvės šefas, turintis daugiau nei dešimtmetį patirties kuriant suasmenintus valgymo potyrius šeimoms, kūrėjams ir maisto mėgėjams Kalifornijoje. Mano maisto gaminimo šaknys yra daugiakultūrės sintezės skonių iš pietų, Karibų jūros, Lotynų Amerikos ir ne tik. Savo vardą sukūriau žodžiu, gamindamas maistą klientams, kurie mane pakviečia kiekvienais metais dėl ryšio ir priežiūros, kurią suteikiu kiekvienai lėkštei. Kuo aš skiriasi? Aš ne tik gaminu - verčiu jausmą į maistą. Nesvarbu, ar tai būtų komfortas, šventė, ar nostalgija, atkreipiu dėmesį į emocinę valgio pusę. Organizavau viską - nuo intymių gimtadienių iki iškylančiųjų langų ir privačių vakarienių, ir su kiekvienu iš jų elgiuosi taip, lyg tai būtų mano svarbiausia. Jei kada nors norėjote virėjo, kuris jaučiasi kaip šeima ir virėjas, gyvenęs visur, kur jums patinka - tai

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey

6 metų patirtis Esu įžymybių virėjas, išparduotas iškylantysis langas Los Andžele, Niujorke ir Majamyje. Kaip būti virėju išmokau stebėdama savo močiutę ir dirbdama virtuvėse. Maistas ir vynas mane pristatė kaip virėjas „Atgaivinantis maisto sceną Los Andžele“.

Sterlingo pietūs ir vakarienė

20 metų patirtis Esu asmeninis virėjas, gaminantis maistą gerbiamiems ir turtingiems klientams. Turiu Le Cordon Bleu kulinarijos laipsnį. Gavau kulinarinį rekomendacinį laišką iš dešimties turtingiausių Forbes narių visame pasaulyje.

Kūrybingi neapolietiški Brady patiekalai

24 metų patirtis man padeda žmonėms jaustis patogiai teikiant kūrybiškus meniu ir potyrius. Patobulinau savo kulinarinius įgūdžius tiek virtuvėse, tiek aukšto slėgio renginių aplinkoje. Sukūriau mobilią neapolietiškos virtuvės koncepciją, kuria kuruojami įsimintini patiekalai, privatus maitinimo verslas ir didelio masto renginių paslaugos. Leiskite jums leistis į skanią ir maistingą kelionę.

Pasaulinės Shieya kulinarinės kelionės

10 metų patirtis jau daugiau nei dešimtmetį gaminau specialius patiekalus iš įvairiausios įtakos. Mokiausi Nobu ir Wolfgang Puck. Laimėjau „Food Network's Supermarket Stakeout 6“ sezoną ir pasirodau „Gastronauts“.

Skanūs Teresės kūriniai

20 metų patirtis Turiu daugiau nei du dešimtmečius įvairios patirties aukšto slėgio virtuvės aplinkoje. Studijavau kulinarijos meną Los Andželo prekybos technikos koledže. Gavau geriausio ponios Cubbison apdovanojimą.

Paola vakarienė Karibų ir Europos sintezėje

7 metų patirtis, kurią gaminu privatiems klientams, derindamas Karibų jūros regiono šaknis su pasauliniais skoniais. Paauglystėje išmokau gaminti iš mamos ir ne visą darbo dieną. Kuriu išskirtinį kepimą ir daugiakultūrę virtuvę.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje