Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Beverli Hilsas

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Beverli Hilsas

Virtuvės šefas

Skanūs Teresės kūriniai

20 metų patirtis Turiu daugiau nei du dešimtmečius įvairios patirties aukšto slėgio virtuvės aplinkoje. Studijavau kulinarijos meną Los Andželo prekybos technikos koledže. Gavau geriausio ponios Cubbison apdovanojimą.

Virtuvės šefas

Veganiškas potyris: privatus virėjas jūsų namuose

Susipažinkite su Chef JustNCase! Turėdama ilgametę patirtį kulinarijos pramonėje, sėkmingai valdžiau savo maisto sunkvežimį ir pradėjau klestintį privatų virėjų verslą, aptarnaujantį įvairius klientus. Mano aistra kurti skoningus, aukštos kokybės patiekalus paskatino mane dirbti su keliais aukšto lygio klientais konfidencialioje aplinkoje, teikiant suasmenintus valgymo potyrius, kuriuose pirmenybė teikiama skoniui, sveikatai ir pristatymui. Nesvarbu, ar gaminu novatoriškus augalinius patiekalus, ar kuruoju įvairių patiekalų patiekalus, kiekvienai valgymo patirčiai skiriu profesionalumo, kūrybiškumo ir dėmesio detalėms. Leiskite atsivežti privataus virėjo prabangą į jūsų Airbnb viešnagę!

Virtuvės šefas

Privatus valgymo potyris, kurį kuruoja virėjas Neicy

15 metų patirtis Dėmesys komfortiškam maistui su netikėtumu, gaminu maistą įžymybėms ir išskirtiniams renginiams. Močiutė mane apmokė, o aš tobulinau savo įgūdžius Ilinojaus meno institute. Taip pat įkūriau „MeMa's Southern Hospitality“ ir „Chef Neicy Flavor Company“.

Virtuvės šefas

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 metų patirtis Mano dėmesys: sielos pietietiško maisto gaminimo tradicijos su tiksliomis prancūziškomis technikomis. Turiu Le Cordon Bleu kulinarinio meno koledžo kulinarijos dailės laipsnį ir verslo vadybos laipsnį žymiame Morehouse koledže. Padėjau restoranų grupei pasiekti 85% nuo ūkio iki stalo ingredientų, o maisto kaina buvo mažesnė nei 20%. Dabar esu privatus virtuvės šefas, atitinkantis jūsų poreikius. Mano specialybė yra: jūsų pageidavimas.

Virtuvės šefas

Kūrybingi neapolietiški Brady patiekalai

24 metų patirtis man padeda žmonėms jaustis patogiai teikiant kūrybiškus meniu ir potyrius. Patobulinau savo kulinarinius įgūdžius tiek virtuvėse, tiek aukšto slėgio renginių aplinkoje. Sukūriau mobilią neapolietiškos virtuvės koncepciją, kuria kuruojami įsimintini patiekalai, privatus maitinimo verslas ir didelio masto renginių paslaugos. Leiskite jums leistis į skanią ir maistingą kelionę.

Virtuvės šefas

Jazzed-up klasika, autorius Jasmin

10 metų patirtis Įvaldžiau svetingumą ir vykdymą privačioje vakarienėje. Turiu kulinarijos laipsnį Kesier kulinarijos institute. Mokau būsimų virėjų, o tai yra mano didžiausias pasiekimas.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Gurmaniškas maistas pristatomas iki jūsų durų

15 metų patirtis Mano darbas virtuvėse nuo San Francisko iki Paryžiaus išmokė mane pasaulinės virtuvės. Meno institute įgijau kulinarijos vadybos bakalauro laipsnį. Įkūriau verslą Los Andžele, kur kuriu mėgstamą maistą.

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey

6 metų patirtis Esu įžymybių virėjas, išparduotas iškylantysis langas Los Andžele, Niujorke ir Majamyje. Kaip būti virėju išmokau stebėdama savo močiutę ir dirbdama virtuvėse. Maistas ir vynas mane pristatė kaip virėjas „Atgaivinantis maisto sceną Los Andžele“.

Prabangūs pietūs namuose prie Ty

Esu privatus virtuvės šefas, turintis daugiau nei dešimtmetį patirties kuriant suasmenintus valgymo potyrius šeimoms, kūrėjams ir maisto mėgėjams Kalifornijoje. Mano maisto gaminimo šaknys yra daugiakultūrės sintezės skonių iš pietų, Karibų jūros, Lotynų Amerikos ir ne tik. Savo vardą sukūriau žodžiu, gamindamas maistą klientams, kurie mane pakviečia kiekvienais metais dėl ryšio ir priežiūros, kurią suteikiu kiekvienai lėkštei. Kuo aš skiriasi? Aš ne tik gaminu - verčiu jausmą į maistą. Nesvarbu, ar tai būtų komfortas, šventė, ar nostalgija, atkreipiu dėmesį į emocinę valgio pusę. Organizavau viską - nuo intymių gimtadienių iki iškylančiųjų langų ir privačių vakarienių, ir su kiekvienu iš jų elgiuosi taip, lyg tai būtų mano svarbiausia. Jei kada nors norėjote virėjo, kuris jaučiasi kaip šeima ir virėjas, gyvenęs visur, kur jums patinka - tai

Džiaugsmingas Morgan maisto gaminimas

20 metų patirtis - specializuojuosi kuriant unikalius valgymo potyrius, daugiausia dėmesio skiriant kokybiškiems ingredientams. Gaminau po daugybės puikių virėjų ir fantastiškuose restoranuose. Vadovauju savo įmonei, siūlau privačių virėjų potyrius, vyno derinius ir iškylas.

Paola vakarienė Karibų ir Europos sintezėje

7 metų patirtis, kurią gaminu privatiems klientams, derindamas Karibų jūros regiono šaknis su pasauliniais skoniais. Paauglystėje išmokau gaminti iš mamos ir ne visą darbo dieną. Kuriu išskirtinį kepimą ir daugiakultūrę virtuvę.

Šiaurės rytų įkvėpta privati Paola vakarienė

9 metų patirtis Aš sukūriau savo maisto gaminimo įgūdžius per metus jachtų frachtavimo ir privačių vakarienių. Dalyvavau ne tik pamokose, bet ir tobulinau savo įgūdžius per jachtų frachtavimą ir privačias vakarienes. Buriaudamas jachtomis sukūriau patiekalus nuostabiam svečių asortimentui.

Sveikas sezoninis maitinimas su mitybos virėju Cate

4 metų patirtis Turiu 4 metų patirtį gaminant sveiką maistą, kad galėčiau išgydyti klientus Los Andžele. Esu holistinės sveikatos treneris, sertifikuotas Integruotos mitybos instituto. Food Network „Chopped“ čempionas ir turnyrų finalininkas.

Cali Mediterranean by Liza

Esu vietinis privatus virėjas, dirbęs Allison Holker, Sebastian Stan ir kitais privataus sektoriaus klientais. Savo privačias virėjo paslaugas pradėjau Malibu paplūdimio atkūrimo namuose. Ten iš naujo sukūriau daugelį savo receptų, kad laikyčiausi jų mažai glikeminės dietos. Aš pakilau eilėse kaip jų sous virėjas ir kulinarijos mokytojas. Mano niša yra Viduržemio jūros regiono maistas ir pyragaičiai.

Pasaulinės Shieya kulinarinės kelionės

10 metų patirtis jau daugiau nei dešimtmetį gaminau specialius patiekalus iš įvairiausios įtakos. Mokiausi Nobu ir Wolfgang Puck. Laimėjau „Food Network's Supermarket Stakeout 6“ sezoną ir pasirodau „Gastronauts“.

Pasaulinė sielos virtuvė, sukurta šefo Ameera

15 metų patirtis Esu trečiosios kartos Kalifornijos gyventojas, maišantis vakarinės pakrantės ingredientus su pasauliniais prieskoniais. Mokiausi iš savo mamos ir močiutės, tada mokydamasis ir vykdydamas savo verslą. Laimėjau Food Network maisto gaminimo konkursą ir aptarnavau Rihanna, Stevie Wonder ir kt.

Kevin miesto sandėliukas

15 metų patirties specializuojuosi virtuvės valdymo ir kulinarinių technikų, įgytų per savo 16 metų, srityje. Turiu svetingumo valdymo laipsnį Kalifornijos valstijos Long Bičo universitete. Vienas iš svarbiausių mano karjeros etapų buvo mokymas pas garsų virėją.

Atskira vakarienė prie Keven

26 metų patirtis Mano kulinarinis stilius yra įkvėptas visame pasaulyje ir galiu kurti bet kokią virtuvę bet kokiu lygiu. Mokiausi Amerikos kulinarijos institute ir Šveicarijoje. Turiu CKL Events - penkių žvaigždučių maitinimo įmonę.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje