Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Maresme

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Privatus virtuvės šefas André

Viduržemio jūros, Prancūzijos, Italijos, Japonijos, Indijos virtuvės ir sintezės patiekalai.

Privatus virėjas su Santjagu

Mėgaukitės aukštos klasės virtuvės patirtimi su prestižiniu virėju.

Privatus virėjas Davidas

Profesionali virtuvė, konditerija, šokoladas, gastronominis stilius.

Privatus virėjas Jorge Luis

Viduržemio jūros, Azijos ir Lotynų Amerikos virtuvės, specialių dietų specialistas.

Šefo barono kūrybiškumas Su šviežiais produktais

Virtuvės šefas, specializuojantis Viduržemio jūros regiono virtuvėje, aistringai mėgstantis šviežius ir autentiškus skonius. Mano virtuvė sujungia paprastumą, kūrybiškumą ir Viduržemio jūros dvasią.

Privatus virėjas Taty Fernandez

Mėgaukitės asmeniniais kulinariniais potyriais naudodamiesi mūsų privačių virėjų paslaugomis. Nuo kūrybingų tapų iki pilnų patiekalų arba specialiai pritaikytų meniu. Mes atnešime skonį, šilumą ir sielą tiesiai ant jūsų stalo.

Kokteiliai ir tapos

Midadas kūrybinės tapos šventė su kokteilių baru. Idealiai tinka atsitiktiniams susibūrimams su gurmanišku prisilietimu ir linksmybėmis. 2 išskirtiniai kokteiliai vienam asmeniui, sukurti derinti su tapomis

Privatus virėjas Giorgio

Italų, Viduržemio jūros, mišri, privatus virėjas, renginiai, aukštoji virtuvė.

Privati virėja Dora

Brazilijos, Viduržemio jūros, Artimųjų Rytų virtuvė, įvairi gastronominė patirtis.

Kulinarinė kelionė su Andre

Dirbdamas „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse išmokau kurti rafinuotą virtuvę.

Privatus virėjas Moises

Tarptautinė gastronomija, šiuolaikinės technikos, autorius, vietinis produktas ir sezonas.

Privatus virėjas Isaac

Autentiški ryžiai ir makaronai, pagaminti su aistra ir kruopščiai.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje