Privatus virėjas Moises

Tarptautinė gastronomija, šiuolaikinės technikos, autorius, vietinis produktas ir sezonas.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Barselonesas
Teikiama jūsų būste

Japonų k. – BAZINIS MENIU

€ 66 
Mėgaukitės pagrindiniu japonišku meniu su įvairiais užkandžiais, kur galėsite rinktis iš keturių variantų – nuo krevečių iki sevičės. Pagrindinis patiekalas – įvairūs rizoto patiekalai ir kepta lašiša. Baigkite su visais desertais, nuo matcha panna cotta iki profiteroles su kavos grietinėle.

Pagrindinis Viduržemio jūros regiono meniu

€ 100 
Mėgaukitės mūsų meniu, kuris prasideda nuo turtingos kukurūzų arepitos su šviežiu sūriu ir gvakamole – tradicijų ir šviežumo įžanga. Pirmajam patiekalui – kiaulienos odelės sevičė, kuri išryškina intensyvius skonius ir traškią tekstūrą. Pagrindinis patiekalas – galisų stiliaus keptas aštuonkojis, patiekiamas su kalendromis ir Kanarų bulvėmis, autentiškas Viduržemio jūros skonis. Pabaigai – avižiniai aviečių sūrio pyragas, puikiai tinkantis subtiliai saldžiai pabaigai.

Ugnis ir mediena

€ 121 
patirtis, įkvėpta virtuvės, ugnies, žarijų, dūmų aromatų ir tekstūrų, kurios pažadina pojūčius, puikiai tinka tiems, kurie ieško kaimiškos ir elegantiškos patirties.

Vietinis – BAZINIS MENIU

€ 121 
Mėgaukitės paprastu vietiniu meniu, kuriame rasite vegetariškų ir tradicinių užkandžių, pagrindinį patiekalą, kurio įvairovė patenkins visus skonius, ir desertą, kurį pasirinkę baigsite saldžiai.

Šiuolaikinis Viduržemio jūros regionas

€ 143 
Nauja patirtis, kuri švenčia Viduržemio jūrą ir sausumą, su švariais skoniais, sezoniniais ingredientais ir moderniomis technologijomis

Viduržemio jūros regionas – MENIU

€ 143 
Mėgaukitės puikiu Viduržemio jūros regiono meniu, kuris prasideda nuo šviežių ir skanių užkandžių, po kurių galima rinktis iš makaronų ir orzo patiekalų. Pagrindinis patiekalas apima visą jūros gėrybių, mėsos ir rizoto asortimentą. Baigkite pasirinktu desertu – nuo sūrio pyrago be glitimo iki klasikinio tiramisu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Moises).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
12 metų aukštoje virtuvėje JAV, Lotynų Amerikoje ir Europoje; privatus virėjas.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Tarptautinės aukštosios virtuvės patirtis, tobulinant šiuolaikines technikas.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Tarptautiniai aukštos klasės restoranai
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Barselonesas, Vallès Occidental, Maresme ir Baš Ljobregatas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Moises vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 66 
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virėjas Moises

Tarptautinė gastronomija, šiuolaikinės technikos, autorius, vietinis produktas ir sezonas.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Barselonesas
Teikiama jūsų būste
€ 66 
Nemokamas atšaukimas

Japonų k. – BAZINIS MENIU

€ 66 
Mėgaukitės pagrindiniu japonišku meniu su įvairiais užkandžiais, kur galėsite rinktis iš keturių variantų – nuo krevečių iki sevičės. Pagrindinis patiekalas – įvairūs rizoto patiekalai ir kepta lašiša. Baigkite su visais desertais, nuo matcha panna cotta iki profiteroles su kavos grietinėle.

Pagrindinis Viduržemio jūros regiono meniu

€ 100 
Mėgaukitės mūsų meniu, kuris prasideda nuo turtingos kukurūzų arepitos su šviežiu sūriu ir gvakamole – tradicijų ir šviežumo įžanga. Pirmajam patiekalui – kiaulienos odelės sevičė, kuri išryškina intensyvius skonius ir traškią tekstūrą. Pagrindinis patiekalas – galisų stiliaus keptas aštuonkojis, patiekiamas su kalendromis ir Kanarų bulvėmis, autentiškas Viduržemio jūros skonis. Pabaigai – avižiniai aviečių sūrio pyragas, puikiai tinkantis subtiliai saldžiai pabaigai.

Ugnis ir mediena

€ 121 
patirtis, įkvėpta virtuvės, ugnies, žarijų, dūmų aromatų ir tekstūrų, kurios pažadina pojūčius, puikiai tinka tiems, kurie ieško kaimiškos ir elegantiškos patirties.

Vietinis – BAZINIS MENIU

€ 121 
Mėgaukitės paprastu vietiniu meniu, kuriame rasite vegetariškų ir tradicinių užkandžių, pagrindinį patiekalą, kurio įvairovė patenkins visus skonius, ir desertą, kurį pasirinkę baigsite saldžiai.

Šiuolaikinis Viduržemio jūros regionas

€ 143 
Nauja patirtis, kuri švenčia Viduržemio jūrą ir sausumą, su švariais skoniais, sezoniniais ingredientais ir moderniomis technologijomis

Viduržemio jūros regionas – MENIU

€ 143 
Mėgaukitės puikiu Viduržemio jūros regiono meniu, kuris prasideda nuo šviežių ir skanių užkandžių, po kurių galima rinktis iš makaronų ir orzo patiekalų. Pagrindinis patiekalas apima visą jūros gėrybių, mėsos ir rizoto asortimentą. Baigkite pasirinktu desertu – nuo sūrio pyrago be glitimo iki klasikinio tiramisu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Moises).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
12 metų aukštoje virtuvėje JAV, Lotynų Amerikoje ir Europoje; privatus virėjas.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Tarptautinės aukštosios virtuvės patirtis, tobulinant šiuolaikines technikas.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Tarptautiniai aukštos klasės restoranai
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Barselonesas, Vallès Occidental, Maresme ir Baš Ljobregatas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Moises vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?