Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Palma

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Palma

Virtuvės šefas

Lotynų Amerikos sintezės vakarienė

20 metų patirtį dirbau Lotynų Amerikoje ir JAV. Mokiausi pas virėją Saverio Stassi Universidad de los Andes gastronomijos mokykloje. Vadovauju viešbučio „Sierra Linda“ kulinarijos komandai.

Virtuvės šefas

Autentiški Irene italų ir sintezės pietūs

5 metų patirtis Esu italų virtuvės šefas, įgudęs maisto gaminimo sintezės srityje, įskaitant augalinės kilmės ir Karibų jūros regiono kainą. Užaugau mokydamasis gaminti savo šeimos restorane. Buvau nakvynės su pusryčiais vietoje, kur patiekiau šviežius, ekologiškus patiekalus.

Virtuvės šefas

Kūrybiška Viduržemio jūros regiono virtuvė pagal Graciela

30 metų patirties išmokau iš savo motinos, kuri buvo privati Tuniso prezidento Habib Bourguiba virėja. Taip pat išmokau valdyti savo restoraną, taip pat gaminti maistą šeimai ir renginiams. Vadovauju savo restoranui Palma de Maljorkoje, o vasarą gaminu privačiai kitiems.

Virtuvės šefas

Viduržemio jūros regiono patirtis su virėju Esteban

10 metų patirtis veikia AMAR SUŠI Santa Katalinos turguje, siūlant sielingus, šviežius jūros gėrybių ir suši patiekalus, kuriuos apmokiau Escuela de cocina de Córdoba Argentinoje. AMAR SUŠI ir JŪROS GĖRYBIŲ BARAS Palmoje uždirba 5 žvaigždučių įvertinimą ir vietinį pripažinimą už kokybiškus patiekalus

Virtuvės šefas

Gydomoji veganiška virtuvė pagal Marianą

10 metų patirtis Esu augalinis virėjas, orientuotas į neapdorotą veganišką virtuvę ir sportinę mitybą. Esu apmokęs augalinės virtuvės šefą Matthew Kenney ir studijavau Le Cordon Bleu. Gaminau sportininkams, įžymybėms ir aukšto lygio klientams.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje