Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | San Fransiskas

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Sveika ir skoninga Elenos virtuvė

Gaminu patiekalus, kurie suteikia energijos ir džiugina visus ingredientus bei sezoninį šviežumą.

Privatus „The Culinistas“ virtuvės šefas

Mes deriname geriausius kulinarinius talentus su namų ūkiais, kad galėtume mėgautis nepamirštamais valgiais.

Čarlzo malonumai nuo sodo iki stalo

Praktikavau Wolfgang Puck ir pradėjau gaminti maistą tokiose aukščiausios klasės institucijose kaip „Keturi metų laikai“. Virtuvėje dirbu daugiau nei 8000 valandų ir esu sertifikuotas ACF kaip pagrindinis virėjas.

Barselonos sielos maistas su Helga

Kaip Ispanijoje gimęs virėjas, kuriu unikalius, autentiškus patiekalus, vadovaudamasis holistiniu požiūriu į sveikatą.

Asmeninis šefas San Fransisko įlankos regione

Įsivaizduokite valgymo potyrį, kuriame kiekviena detalė sukurta būtent jums. Tai ne tik valgis, bet ir juslinė kelionė. Nuo subtilios skonių pusiausvyros iki vientiso stalo pristatymo.

Šiuolaikinė Denizo privati vakarienė

Vadovauju Bistro Ember San Fransiske ir derinu įvairius tarptautinius skonius.

Šefas Tonis „Maisto nuotykiai su siela“

25 metus dirbu Pitmaster, specializuojuosi pietietiškoje virtuvėje su Karibų jūros regiono akcentais. Meniu visada rasite linksmybių

Į sveikatą orientuota Evertono virtuvė

Mano patiekalai apima veganišką, vegetarišką, itališką, Karibų jūros, Azijos sintezę ir pietietišką virtuvę.

Sultinga Leikito virtuvė

Kuriu vizualiai stulbinančias lėkštes, pagamintas iš šviežių, vietoje gaunamų ingredientų.

Amandos specialaus renginio virėja

Ruošiu maistą nuo ūkio iki stalo visiems artėjantiems susibūrimams, vakarėliams ir nedideliems renginiams.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje