Jono puiki vakarienė nuo ūkio iki stalo
Kuriu suasmenintus meniu naudodami vietinius, tvarius ingredientus.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Napa
Teikiama jūsų būste
Žiemos vakarienės potyris
€ 218 € 218 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 652
Įvairus italų, Lotynų Amerikos ir vietinių skonių meniu puikiai tinka žiemos vakarienei su šiltais, raminančiais ir stipriais kulinariniais kūriniais.
Azijos sintezė 2.0
€ 239 € 239 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 869
Modernus požiūris į azijietiškus skonius, tradicinius metodus derinant su drąsiais, šiuolaikiškais posūkiais.
Pavasarį į vasarą
€ 239 € 239 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 739
Šviežias, sezoninis meniu, įkvėptas Viduržemio jūros regiono ir vietinių skonių, išryškinantis geriausius pavasario ir vasaros ingredientus.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (James).
Mano kvalifikacija
15 metų patirtis
Vykdžiau virėjų pareigas Napos slėnyje, Sietle ir Montanoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Mokiausi pas virėjus Mathew Bousquet, Tamara Murphy ir Philippe Jeanty.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Be kulinarijos mokyklos, mokiausi iš Matthew Bousquet ir Tamara Murphy.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 3 atsiliepimais
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Napa, Sonoma, Santa Rosa ir San Fransiskas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 218 Nuo € 218 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 652
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?




