Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Rivas-Vaciamadrid

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Tapų ir mėsos degustacija Betliejuje

Fundé Cocina Conversa - įmonė, kuri paverčia virtuvę erdve bendrauti.

Tradicinis Javier maistas

Esu virėjas, o Prancūzijos ministras asmeniškai pasveikino mane su patiekalais.

Nomadinės tapos, kuriomis galima dalytis

Turiu įvairią patirtį virtuvėse iš įvairių pasaulio kampelių, mėgstu priversti žmones mėgautis gastronomine patirtimi, tarsi restoranas būtų namuose.

Maisto gaminimas su šefu Jóse

Mokiausi prestižinėje Le Cordon Bleu kulinarijos mokykloje.

Ispaniška sintezės viryklė namuose, kurią sukūrė Jose

Esu virėjas ir dalyvavau Telecinco ir Radio Televisión Española programose.

Privatus virėjas Diego

Japoniška, perujietiška, ispaniška virtuvė; produktas, Michelin technika, tikri skoniai.

Gastronominė kelionė Sintezė ir tarptautinė virtuvė

Esu perujietiškas virėjas, turintis žinių Indijos, Tailando, Meksikos ir Italijos virtuvėse.

Išskirtinė Jamaikos virtuvė pagal Kingz virtuvę

Siūlau autentišką Jamaikos virtuvę su moderniu akcentu, naudojant novatoriškus metodus.

Javier Viduržemio jūros skonis

Privatus jachtų virėjas, turintis daugiau nei 20 metų patirtį Viduržemio jūros regione, keliaujantis per mūsų jūrą, derindamas tradicijas, kūrybiškumą, šviežią produktą, paprastą virtuvę, skonį ir sąžiningumą.

Pasaulinis skonis - sintezės potyris

Le Cordon Bleu virtuvės šefas, turintis 15 metų patirtį geriausiuose restoranuose ir 5 žvaigždučių viešbučiuose.

Kanalla Izakaya Madrido virtuvės šefas

Pasaulinius skonius derinu su tikslumu ir kūrybiškumu.

Francesco pietūs Viduržemio jūros regione

Esu virėjas, konsultantas ir instruktorius, teikiantis savo klientams aistrą ir kompetenciją.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje