Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Pozuelo de Alarcón

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Tradicinis Javier maistas

Esu virėjas, o Prancūzijos ministras asmeniškai pasveikino mane su patiekalais.

Nomadinės tapos, kuriomis galima dalytis

Turiu įvairią patirtį virtuvėse iš įvairių pasaulio kampelių, mėgstu priversti žmones mėgautis gastronomine patirtimi, tarsi restoranas būtų namuose.

Maisto gaminimas su šefu Jóse

Mokiausi prestižinėje Le Cordon Bleu kulinarijos mokykloje.

Ispaniška sintezės viryklė namuose, kurią sukūrė Jose

Esu virėjas ir dalyvavau Telecinco ir Radio Televisión Española programose.

Javier Viduržemio jūros skonis

Privatus jachtų virėjas, turintis daugiau nei 20 metų patirtį Viduržemio jūros regione, keliaujantis per mūsų jūrą, derindamas tradicijas, kūrybiškumą, šviežią produktą, paprastą virtuvę, skonį ir sąžiningumą.

Mediterránean ispaniškas maistas

Esu virėja ir profesionali kumpio pjaustyklė, mėgstanti maišyti meksikietiškus ir ispaniškus skonius.

Eklektiški Álvaro skoniai

Ispanų virtuvės šefas ir someljė, buvau vyriausiasis virėjas 2 žvaigždučių įvertintame Michelin restorane.

Išskirtinė Jamaikos virtuvė pagal Kingz virtuvę

Siūlau autentišką Jamaikos virtuvę su moderniu akcentu, naudojant novatoriškus metodus.

Pasaulinis skonis - sintezės potyris

Le Cordon Bleu virtuvės šefas, turintis 15 metų patirtį geriausiuose restoranuose ir 5 žvaigždučių viešbučiuose.

Francesco pietūs Viduržemio jūros regione

Esu virėjas, konsultantas ir instruktorius, teikiantis savo klientams aistrą ir kompetenciją.

Kanalla Izakaya Madrido virtuvės šefas

Pasaulinius skonius derinu su tikslumu ir kūrybiškumu.

Autentiški meksikietiški Saros skoniai

Gaminu patiekalus, kurie pasakoja istorijas ir atneša Meksiką.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje