Gurmaniški Jacopo pietūs
Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane ir kaip tarptautinis privatus virėjas.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Kanai
Teikiama jūsų būste
Trumpas meniu
€ 125
Trumpas meniu, kurį sudaro įėjimas, lėkštė ir desertas. Pritaikyta pagal svečių pageidavimus.
Klasikinis meniu
€ 150
Tradicinis meniu su vienu užkandžiu, dviem patiekalais, patiekalais ir desertu. Pritaikyta pagal svečių pageidavimus.
Kepsnių ant grotelių potyris
€ 150
Mėgaukitės puikiu maistu su tobula ant grotelių kepta mėsa arba žuvimi. Puikiai tinka kepti ant grotelių jūsų Airbnb būste.
Degustacijos meniu
€ 180
8 patiekalų degustacinis meniu su sezoniniais ingredientais ir pritaikytas pagal svečių pageidavimus.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Jacopo).
Mano kvalifikacija
17 metų patirtis
Kuriu Michelin žvaigždutėmis įvertintus kokybiškus patiekalus kaip privatus virtuvės šefas tarptautiniams klientams.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Dalyvavau komandoje, kuri padėjo restoranui Donatella pasiekti Michelin įvertinimą žvaigždutėmis.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Studijavau Artusi gastronomijos mokykloje Šiaurės Italijoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 10 atsiliepimų
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Kanai, Cagnes-sur-Mer, Valbonne ir Villefranche-sur-Mer. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Jacopo vykdo veiklą kaip juridinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 125
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?





