Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Del Mar

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Šefo Nate puiki vakarienė ir omakase

Specializuojasi Michelin lygio valgiuose, privačiuose suši vakarėliuose ir specialiuose degustavimo meniu su omotenashi svetingumu, kad pagerintumėte visas progas.

Pasauliniai skoniai

Pasauliniai skoniai ir vietinis meistriškumas su šefu Eduardo

Sezoninė privati šefo Kenny vakarienė

Turiu skonių nuo laiko, kai dirbu Portugalijoje, studijuoju Paryžiuje ir Londone, ir savo etnines šaknis kaip kinų ir taivaniečių amerikietis. Mano patiekalai yra drąsūs, kupini nuotykių ir gali būti patenkinti jūsų poreikiais.

East-meets-West by Tyrell

Sujungiu rytinius ir vakarietiškus skonius su novatoriškomis technikomis.

Virtuvės šefo Leyla vakarienė ūkyje

Maisto gaminimas man yra apie dalijimąsi istorijomis: aš derinu savo paveldą, pasaulinius įgūdžius ir šviežius produktus, kad žmonės jaustųsi laimingi.

Specialaus degustavimo meniu potyris

Sezoniniai, virėjų kursai, pritaikyti pagal jūsų skonį, pagaminti jūsų Airbnb virtuvėje.

Šiuolaikinė meksikietiška elegancija, sukurta Félix

Tradicinius skonius derinu su šiuolaikinėmis kulinarinėmis technikomis.

Michelin žvaigždučių potyriai su virėju Joann & Co.

Michelin Star stiliaus patirtiniai pietūs su vietiniais ir sezoniniais ingredientais

Keedos virtuvė

Mano maistas puikus tuo, kad gaminu su meile, o žmonių maitinimas suteikia džiaugsmo mano sielai

Kalifornijos vyno šalis Santa Maria įkvėpta kepsninė

Patirkite, kuo garsėja Kalifornijos vyno šalis. Open Flame BBQ TriTip Smoked Ribs and Brisket

Apdovanojimus pelnę šefo Toco skoniai

Kuriu novatoriškus kulinarinius potyrius, kuriuos įkvėpė mano kelionės.

Sensorinė Daniella privati vakarienė

Kuriu suasmenintus valgymo potyrius, kurie derina aukštosios virtuvės patiekalus su menu.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje