Apdovanojimus pelnę šefo Toco skoniai

Kuriu novatoriškus kulinarinius potyrius, kuriuos įkvėpė mano kelionės.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, San Diegas
Teikiama jūsų būste

Italų tagliatelle

€ 111 svečiui
Mėgaukitės autentiška itališka tagliatelle su turtingais padažais ir klasikiniais skoniais. STARTERIS Balzaminiai pomidorai Bruschetta PAGRINDINIS PATIEKALAS - Klasikinės kapresės salotos - Rankų darbo Tagliatelle su Pesto padažu - Vištienos picatta DESERTAS Šviežias Tiramissu

Tako baro muzikos festivalis

€ 119 svečiui
STARTERIS Guacamole Tortilijos traškučiai Salsos PAGRINDINIS PATIEKALAS - takų baras Rūšiuoti daržoves ir šonus Miltai Tortilija Carne Asada Vištiena Karnita Rūgštus kremas Guacamole Pico de Gallo Kumpis Karamelizuoti svogūnai Sviestieji migdolai Sūris Salotos DESERTAS Šokolado putos

Brazilijos banglenčių sportas ir velėna

€ 124 svečiui
Patirkite Brazilijos įkvėptą šventę, kurioje dera sausumos ir jūros skoniai. STARTERIS - Sūrio česnakų duona - prancūziška bagetė su rankų darbo česnakais ir parmezano sūrio kremu - Ant grotelių keptų Pietų Amerikos dešrų mišinys - Salmon Ceviche PAGRINDINIS PATIEKALAS - Pomidorų risotto - Ant grotelių kepta vištiena - Ant grotelių keptas tritipas su sūrio padažu - Ant grotelių keptos česnakinės krevetės - Farofa - Skrudinti Jukos miltai su sviestu, svogūnais ir šonine DESERTAS Passion Fruit Mousse

Saulėlydžio tapos

€ 154 svečiui
PASVEIKINIMO UŽKANDŽIAI Marinuotos alyvuogės ir migdolai Pan con Tomate Charcuterie Board ŠVIEŽIOS IR KARŠTOS TAPOS Gambas al Ajillo Patatas Bravas Albondigas Tortilla Española Vištienos iešmai Grybų Risoto DESERTAS Passion Fruit Mousse Brazilijos brigadeiros
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Horacio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Kuriu suasmenintus kulinarinius potyrius rekolekcijoms, vestuvėms ir privatiems renginiams.
Svarbiausi karjeros įvykiai
2008 m. atidariau savo pirmąjį restoraną ir laimėjau didelį nacionalinį apdovanojimą už Brazilijos virtuvę.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Studijavau Europos centro kulinarijos mokykloje Kuritiboje, Brazilijoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: San Diegas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 30 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 111 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 472
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Apdovanojimus pelnę šefo Toco skoniai

Kuriu novatoriškus kulinarinius potyrius, kuriuos įkvėpė mano kelionės.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, San Diegas
Teikiama jūsų būste
Nuo € 111 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 472
Nemokamas atšaukimas

Italų tagliatelle

€ 111 svečiui
Mėgaukitės autentiška itališka tagliatelle su turtingais padažais ir klasikiniais skoniais. STARTERIS Balzaminiai pomidorai Bruschetta PAGRINDINIS PATIEKALAS - Klasikinės kapresės salotos - Rankų darbo Tagliatelle su Pesto padažu - Vištienos picatta DESERTAS Šviežias Tiramissu

Tako baro muzikos festivalis

€ 119 svečiui
STARTERIS Guacamole Tortilijos traškučiai Salsos PAGRINDINIS PATIEKALAS - takų baras Rūšiuoti daržoves ir šonus Miltai Tortilija Carne Asada Vištiena Karnita Rūgštus kremas Guacamole Pico de Gallo Kumpis Karamelizuoti svogūnai Sviestieji migdolai Sūris Salotos DESERTAS Šokolado putos

Brazilijos banglenčių sportas ir velėna

€ 124 svečiui
Patirkite Brazilijos įkvėptą šventę, kurioje dera sausumos ir jūros skoniai. STARTERIS - Sūrio česnakų duona - prancūziška bagetė su rankų darbo česnakais ir parmezano sūrio kremu - Ant grotelių keptų Pietų Amerikos dešrų mišinys - Salmon Ceviche PAGRINDINIS PATIEKALAS - Pomidorų risotto - Ant grotelių kepta vištiena - Ant grotelių keptas tritipas su sūrio padažu - Ant grotelių keptos česnakinės krevetės - Farofa - Skrudinti Jukos miltai su sviestu, svogūnais ir šonine DESERTAS Passion Fruit Mousse

Saulėlydžio tapos

€ 154 svečiui
PASVEIKINIMO UŽKANDŽIAI Marinuotos alyvuogės ir migdolai Pan con Tomate Charcuterie Board ŠVIEŽIOS IR KARŠTOS TAPOS Gambas al Ajillo Patatas Bravas Albondigas Tortilla Española Vištienos iešmai Grybų Risoto DESERTAS Passion Fruit Mousse Brazilijos brigadeiros
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Horacio).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Kuriu suasmenintus kulinarinius potyrius rekolekcijoms, vestuvėms ir privatiems renginiams.
Svarbiausi karjeros įvykiai
2008 m. atidariau savo pirmąjį restoraną ir laimėjau didelį nacionalinį apdovanojimą už Brazilijos virtuvę.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Studijavau Europos centro kulinarijos mokykloje Kuritiboje, Brazilijoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: San Diegas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 30 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?