Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Cuajimalpa

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Cuajimalpa

Virtuvės šefas

Meksikas

Alberto skonis Meksikoje

8 metų patirtis Praktika ir darbas viešbutyje Meksike, banketas su Italijos virėju. Studijavau ir baigiau gastronomijos studijas UNIVDEP universitete. Turėjau galimybę gaminti maistą žiniasklaidos žmonėms.

Virtuvės šefas

Už Erick liepsnos ir sintezės skonių

8 metų patirtį pradėjau Meksikoje ir pasimokiau iš tokių meistrų kaip Benito Molina ir Gordon Ramsay. Studijavau meksikietiškos virtuvės kultūros konservatorijoje. Šiuo metu esu kūrybinio puikaus valgymo verslo savininkas.

Virtuvės šefas

Privati vakarienė su šefu Juan Carlos

20 metų patirtis, kurios specializacija - teikti unikalius valgymo potyrius. Lankiau kulinarijos mokyklą ir mokiausi AAA standartų viešbučiuose. Meksikoje esu aukščiausio lygio virėjas daugiau nei penkerius metus.

Virtuvės šefas

Meksikietiško maisto šventoji Trejybė

13 metų patirtis Aš teikiu pritaikytas maitinimo paslaugas verslo renginiams ir šventėms. Studijavau Nacionalinėje antropologijos ir istorijos mokykloje bei UVM. 2015 m. sukūrė gurmanišką salsos liniją Mapachtli amatininkų salsas.

Virtuvės šefas

Rodrigo sintezės stalas

14 metų patirtis Mano kulinarinius įgūdžius turi japoniškos virtuvės, kruiziniai laivai ir pyragaičiai. Baigiau konditerijos diplomą prieš 6 metų kulinarinę karjerą privačiose jachtose. Be kulinarinio pagrindo japonų virtuvėje, aš taip pat turiu konditerijos verslą.

Virtuvės šefas

Rodrigo šiuolaikinis meksikietiškas maisto gaminimas

14 metų patirtį pradėjau japonų restorane, o tada Biko, kur išmokau pažangių metodų. Esu gavęs Le Cordon Bleu konditerijos gaminimo diplomą. 2014 m. buvau pasirinktas stažuotis Nomoje.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje