
Airbnb paslaugos
Virtuvės šefai | Meksikas
Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.
Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Meksikas

Virtuvės šefas
Privati vakarienė su šefu Juan Carlos
20 metų patirtis, kurios specializacija - teikti unikalius valgymo potyrius. Lankiau kulinarijos mokyklą ir mokiausi AAA standartų viešbučiuose. Meksikoje esu aukščiausio lygio virėjas daugiau nei penkerius metus.

Virtuvės šefas
Už Erick liepsnos ir sintezės skonių
8 metų patirtį pradėjau Meksikoje ir pasimokiau iš tokių meistrų kaip Benito Molina ir Gordon Ramsay. Studijavau meksikietiškos virtuvės kultūros konservatorijoje. Šiuo metu esu kūrybinio puikaus valgymo verslo savininkas.

Virtuvės šefas
Šiuolaikiniai meksikietiški Maiklo skoniai
10 metų patirtis Esu aukščiausio lygio meksikietiškos virtuvės šefas. Mokiausi iš savo šeimos ir Niujorko virtuvėse bei atidariau daugiau nei 10 restoranų. Gaminau geriausiems sportininkams, tokiems kaip Kevin Durant ir Landon Donovan.

Virtuvės šefas
Natalijos meksikietiškas maistas
22 metų patirtį mokiau maisto gaminimo televizijoje ir žiniasklaidoje bei mokau naujus virėjus kurti tvarius meniu. Studijavau Ispanijoje, o tada keliavau į Toskaną, kad specializuočiau itališką maistą ir vyną. Vasarą dirbu privačiu virėju princesėje Prancūzijoje ir Šveicarijoje.

Virtuvės šefas
Meksikas
Alberto skonis Meksikoje
8 metų patirtis Praktika ir darbas viešbutyje Meksike, banketas su Italijos virėju. Studijavau ir baigiau gastronomijos studijas UNIVDEP universitete. Turėjau galimybę gaminti maistą žiniasklaidos žmonėms.

Virtuvės šefas
Rodrigo šiuolaikinis meksikietiškas maisto gaminimas
14 metų patirtį pradėjau japonų restorane, o tada Biko, kur išmokau pažangių metodų. Esu gavęs Le Cordon Bleu konditerijos gaminimo diplomą. 2014 m. buvau pasirinktas stažuotis Nomoje.
Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą
Vietiniai specialistai
Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas
Atrinkta dėl kokybės
Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį
Nuolatinė kokybė
Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje