Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Vallès Occidental

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Pablo tapos, paelija ir Viduržemio jūros skoniai

Mėgaukitės unikalia kulinarine patirtimi su tapomis ir ispaniška paelija, derinama su regioniniais vynais, neįtraukta. Nepamirštama!

Jūros gėrybės ir Viduržemio jūros regiono patiekalai pagal Borja

Kuriu įsimintiną vakarienę su vietiniais ingredientais ir tradicijų bei inovacijų deriniu.

Kūrybingi Viduržemio jūros skoniai, kuriuos sukūrė Janna

Mano maistas sujungia Viduržemio jūros regiono šaknis su tarptautiniu kūrybiškumu ir technikomis.

Šefas jūsų atostogoms su Fabricio

Atostogų metu mėgaukitės tarptautiniais meniu ir aukštos kokybės kepykla.

Šiandien gaminate Apalapapą

Unikalus potyris su trijų etapų meniu - tiek Viduržemio jūros, tiek Argentinos

Marko Viduržemio jūros sintezė

Esu asmeninis virėjas, pristatantis Viduržemio jūros, Azijos ir Lotynų Amerikos maistą prabangių vilų svečiams.

Gurmaniška kepsninė su Fabricio

Mėgaukitės gurmaniška kepsnine su aukštos kokybės produktais ir tradiciniais patiekalais.

Viduržemio jūros skoniai su Fabricio

Mėgaukitės vienu iš labiausiai vertinamų maisto produktų pasaulyje.

Augaliniai vėlyvieji pusryčiai ir skanūs Federico pietūs

Mūsų paslaugos sujungia profesionalumą, kūrybiškumą ir gilią pagarbą maistui ir žmonėms.

Eriko japonų sintezė

Mano meniu yra sintezės japoniškų patiekalų, skirtų parodyti aukštus ingredientus.

Italijos ir Brazilijos sintezė, sukurta Jose Carlos

Kulinarijos meno akademijoje mokiausi patiekalų Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse.

Vėlyvi pusryčiai su „Signature“ prisilietimais

Signature Mediterranean Brunch. Elegantiški patiekalai ir diskretiškos paslaugos vadovų susitikimams ir šventėms.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje