Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Marina del Rey

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Marina del Rey

Virtuvės šefas

Veganiškas potyris: privatus virėjas jūsų namuose

Susipažinkite su Chef JustNCase! Turėdama ilgametę patirtį kulinarijos pramonėje, sėkmingai valdžiau savo maisto sunkvežimį ir pradėjau klestintį privatų virėjų verslą, aptarnaujantį įvairius klientus. Mano aistra kurti skoningus, aukštos kokybės patiekalus paskatino mane dirbti su keliais aukšto lygio klientais konfidencialioje aplinkoje, teikiant suasmenintus valgymo potyrius, kuriuose pirmenybė teikiama skoniui, sveikatai ir pristatymui. Nesvarbu, ar gaminu novatoriškus augalinius patiekalus, ar kuruoju įvairių patiekalų patiekalus, kiekvienai valgymo patirčiai skiriu profesionalumo, kūrybiškumo ir dėmesio detalėms. Leiskite atsivežti privataus virėjo prabangą į jūsų Airbnb viešnagę!

Virtuvės šefas

Privatus valgymo potyris, kurį kuruoja virėjas Neicy

15 metų patirtis Dėmesys komfortiškam maistui su netikėtumu, gaminu maistą įžymybėms ir išskirtiniams renginiams. Močiutė mane apmokė, o aš tobulinau savo įgūdžius Ilinojaus meno institute. Taip pat įkūriau „MeMa's Southern Hospitality“ ir „Chef Neicy Flavor Company“.

Virtuvės šefas

Los Andželas

Džiaugsmingas Morgan maisto gaminimas

20 metų patirtis - specializuojuosi kuriant unikalius valgymo potyrius, daugiausia dėmesio skiriant kokybiškiems ingredientams. Gaminau po daugybės puikių virėjų ir fantastiškuose restoranuose. Vadovauju savo įmonei, siūlau privačių virėjų potyrius, vyno derinius ir iškylas.

Virtuvės šefas

Dylan gurmaniška vakarienė

5 metų patirtis Esu pasiryžęs nešti šviežio, gurmaniško maisto ant jūsų stalo. Studijavau pas vienus geriausių virėjų Los Andžele. Parašiau kulinarinę knygą vaikams, turintiems valgymo sutrikimų.

Virtuvės šefas

Bendžamino aukščiausios klasės vakarienė

20 metų patirtis Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose visoje Europoje. Mokiausi prestižinėse kulinarijos mokyklose ir dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose virėjuose Europoje. Buvau pusiau finalo dalyvė Prancūzijos geriausio virėjo versijoje.

Virtuvės šefas

Padidėjusi Joey kaina Italijoje

Esu Joey, Los Andžele gyvenantis privatus virėjas, kurio specializacija - italų virtuvė. Mano kulinarinė kelionė prasidėjo Le Cordon Bleu Los Andžele, kur išmokau įtraukti kūrybiškumą į sudėtingus receptus. Su italų paveldu abiejose mano šeimos pusėse, aš kasmet keliauju į Italiją, kad pagilinčiau savo patirtį. Per savo, kaip privataus virėjo, metus aptarnavau įvairius klientus - nuo įžymybių iki daugiau demure ir nekantrauju į jūsų namus atsivežti išskirtinių patiekalų, pagamintų iš aukštos kokybės ingredientų.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Cali Mediterranean by Liza

Esu vietinis privatus virėjas, dirbęs Allison Holker, Sebastian Stan ir kitais privataus sektoriaus klientais. Savo privačias virėjo paslaugas pradėjau Malibu paplūdimio atkūrimo namuose. Ten iš naujo sukūriau daugelį savo receptų, kad laikyčiausi jų mažai glikeminės dietos. Aš pakilau eilėse kaip jų sous virėjas ir kulinarijos mokytojas. Mano niša yra Viduržemio jūros regiono maistas ir pyragaičiai.

Skanūs Teresės kūriniai

20 metų patirtis Turiu daugiau nei du dešimtmečius įvairios patirties aukšto slėgio virtuvės aplinkoje. Studijavau kulinarijos meną Los Andželo prekybos technikos koledže. Gavau geriausio ponios Cubbison apdovanojimą.

Pasaulinė sielos virtuvė, sukurta šefo Ameera

15 metų patirtis Esu trečiosios kartos Kalifornijos gyventojas, maišantis vakarinės pakrantės ingredientus su pasauliniais prieskoniais. Mokiausi iš savo mamos ir močiutės, tada mokydamasis ir vykdydamas savo verslą. Laimėjau Food Network maisto gaminimo konkursą ir aptarnavau Rihanna, Stevie Wonder ir kt.

Šefo Solomono kūrybiniai desertai ir sezoniniai meniu

16 metų patirties specializuojuosi kuriant novatoriškus receptus ir patiekalus mažoms maisto įmonėms. Baigiau Amerikos kulinarijos institutą. Stengiuosi atlikti mokslinius tyrimus ir plėtrą mažoms maisto įmonėms.

Prabangūs pietūs namuose prie Ty

Esu privatus virtuvės šefas, turintis daugiau nei dešimtmetį patirties kuriant suasmenintus valgymo potyrius šeimoms, kūrėjams ir maisto mėgėjams Kalifornijoje. Mano maisto gaminimo šaknys yra daugiakultūrės sintezės skonių iš pietų, Karibų jūros, Lotynų Amerikos ir ne tik. Savo vardą sukūriau žodžiu, gamindamas maistą klientams, kurie mane pakviečia kiekvienais metais dėl ryšio ir priežiūros, kurią suteikiu kiekvienai lėkštei. Kuo aš skiriasi? Aš ne tik gaminu - verčiu jausmą į maistą. Nesvarbu, ar tai būtų komfortas, šventė, ar nostalgija, atkreipiu dėmesį į emocinę valgio pusę. Organizavau viską - nuo intymių gimtadienių iki iškylančiųjų langų ir privačių vakarienių, ir su kiekvienu iš jų elgiuosi taip, lyg tai būtų mano svarbiausia. Jei kada nors norėjote virėjo, kuris jaučiasi kaip šeima ir virėjas, gyvenęs visur, kur jums patinka - tai

Sveikas sezoninis maitinimas su mitybos virėju Cate

4 metų patirtis Turiu 4 metų patirtį gaminant sveiką maistą, kad galėčiau išgydyti klientus Los Andžele. Esu holistinės sveikatos treneris, sertifikuotas Integruotos mitybos instituto. Food Network „Chopped“ čempionas ir turnyrų finalininkas.

Yana privatus virtuvės šefas

8 metų patirtis Kuriu išskirtinius desertus ir siūlau privačius valgymo potyrius. Patobulinau savo konditerijos įgūdžius Le Cordon Bleu Dusit Bankoke, studijuodamas pažangius pyragėlius. Tokijuje studijavau intensyvų suši kursą. Buvau pristatytas SD Voyager, Shoutout Social ir Valgomojoje Monterėjaus įlankoje.

Kūrybingi neapolietiški Brady patiekalai

24 metų patirtis man padeda žmonėms jaustis patogiai teikiant kūrybiškus meniu ir potyrius. Patobulinau savo kulinarinius įgūdžius tiek virtuvėse, tiek aukšto slėgio renginių aplinkoje. Sukūriau mobilią neapolietiškos virtuvės koncepciją, kuria kuruojami įsimintini patiekalai, privatus maitinimo verslas ir didelio masto renginių paslaugos. Leiskite jums leistis į skanią ir maistingą kelionę.

Pasaulinės Shieya kulinarinės kelionės

10 metų patirtis jau daugiau nei dešimtmetį gaminau specialius patiekalus iš įvairiausios įtakos. Mokiausi Nobu ir Wolfgang Puck. Laimėjau „Food Network's Supermarket Stakeout 6“ sezoną ir pasirodau „Gastronauts“.

Sudėtingi Chris sintezės skoniai

15 metų patirtis Esu graikų virtuvės šefas, kurio specializacija - Viduržemio jūros, Prancūzijos ir Kalifornijos skoniai. Mane mokė vyriausieji virėjai Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Spondi ir Hytra Europoje. Prižiūriu puikias valgyklas Los Andžele ir Graikijoje bei kuriu įsimintinus patiekalus.

Paola vakarienė Karibų ir Europos sintezėje

7 metų patirtis, kurią gaminu privatiems klientams, derindamas Karibų jūros regiono šaknis su pasauliniais skoniais. Paauglystėje išmokau gaminti iš mamos ir ne visą darbo dieną. Kuriu išskirtinį kepimą ir daugiakultūrę virtuvę.

Šiaurės rytų įkvėpta privati Paola vakarienė

9 metų patirtis Aš sukūriau savo maisto gaminimo įgūdžius per metus jachtų frachtavimo ir privačių vakarienių. Dalyvavau ne tik pamokose, bet ir tobulinau savo įgūdžius per jachtų frachtavimą ir privačias vakarienes. Buriaudamas jachtomis sukūriau patiekalus nuostabiam svečių asortimentui.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje