
Airbnb paslaugos
Virtuvės šefai | Culver City
Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.
Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Culver City

Virtuvės šefas
Skanūs Teresės kūriniai
20 metų patirtis Turiu daugiau nei du dešimtmečius įvairios patirties aukšto slėgio virtuvės aplinkoje. Studijavau kulinarijos meną Los Andželo prekybos technikos koledže. Gavau geriausio ponios Cubbison apdovanojimą.

Virtuvės šefas
Veganiškas potyris: privatus virėjas jūsų namuose
Susipažinkite su Chef JustNCase! Turėdama ilgametę patirtį kulinarijos pramonėje, sėkmingai valdžiau savo maisto sunkvežimį ir pradėjau klestintį privatų virėjų verslą, aptarnaujantį įvairius klientus. Mano aistra kurti skoningus, aukštos kokybės patiekalus paskatino mane dirbti su keliais aukšto lygio klientais konfidencialioje aplinkoje, teikiant suasmenintus valgymo potyrius, kuriuose pirmenybė teikiama skoniui, sveikatai ir pristatymui. Nesvarbu, ar gaminu novatoriškus augalinius patiekalus, ar kuruoju įvairių patiekalų patiekalus, kiekvienai valgymo patirčiai skiriu profesionalumo, kūrybiškumo ir dėmesio detalėms. Leiskite atsivežti privataus virėjo prabangą į jūsų Airbnb viešnagę!

Virtuvės šefas
Privatus valgymo potyris, kurį kuruoja virėjas Neicy
15 metų patirtis Dėmesys komfortiškam maistui su netikėtumu, gaminu maistą įžymybėms ir išskirtiniams renginiams. Močiutė mane apmokė, o aš tobulinau savo įgūdžius Ilinojaus meno institute. Taip pat įkūriau „MeMa's Southern Hospitality“ ir „Chef Neicy Flavor Company“.

Virtuvės šefas
Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder
18 metų patirtis Mano dėmesys: sielos pietietiško maisto gaminimo tradicijos su tiksliomis prancūziškomis technikomis. Turiu Le Cordon Bleu kulinarinio meno koledžo kulinarijos dailės laipsnį ir verslo vadybos laipsnį žymiame Morehouse koledže. Padėjau restoranų grupei pasiekti 85% nuo ūkio iki stalo ingredientų, o maisto kaina buvo mažesnė nei 20%. Dabar esu privatus virtuvės šefas, atitinkantis jūsų poreikius. Mano specialybė yra: jūsų pageidavimas.

Virtuvės šefas
Kūrybingi neapolietiški Brady patiekalai
24 metų patirtis man padeda žmonėms jaustis patogiai teikiant kūrybiškus meniu ir potyrius. Patobulinau savo kulinarinius įgūdžius tiek virtuvėse, tiek aukšto slėgio renginių aplinkoje. Sukūriau mobilią neapolietiškos virtuvės koncepciją, kuria kuruojami įsimintini patiekalai, privatus maitinimo verslas ir didelio masto renginių paslaugos. Leiskite jums leistis į skanią ir maistingą kelionę.

Virtuvės šefas
Jazzed-up klasika, autorius Jasmin
10 metų patirtis Įvaldžiau svetingumą ir vykdymą privačioje vakarienėje. Turiu kulinarijos laipsnį Kesier kulinarijos institute. Mokau būsimų virėjų, o tai yra mano didžiausias pasiekimas.
Visos virtuvės šefo paslaugos

Gurmaniškas maistas pristatomas iki jūsų durų
15 metų patirtis Mano darbas virtuvėse nuo San Francisko iki Paryžiaus išmokė mane pasaulinės virtuvės. Meno institute įgijau kulinarijos vadybos bakalauro laipsnį. Įkūriau verslą Los Andžele, kur kuriu mėgstamą maistą.

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey
6 metų patirtis Esu įžymybių virėjas, išparduotas iškylantysis langas Los Andžele, Niujorke ir Majamyje. Kaip būti virėju išmokau stebėdama savo močiutę ir dirbdama virtuvėse. Maistas ir vynas mane pristatė kaip virėjas „Atgaivinantis maisto sceną Los Andžele“.

Prabangūs pietūs namuose prie Ty
Esu privatus virtuvės šefas, turintis daugiau nei dešimtmetį patirties kuriant suasmenintus valgymo potyrius šeimoms, kūrėjams ir maisto mėgėjams Kalifornijoje. Mano maisto gaminimo šaknys yra daugiakultūrės sintezės skonių iš pietų, Karibų jūros, Lotynų Amerikos ir ne tik. Savo vardą sukūriau žodžiu, gamindamas maistą klientams, kurie mane pakviečia kiekvienais metais dėl ryšio ir priežiūros, kurią suteikiu kiekvienai lėkštei. Kuo aš skiriasi? Aš ne tik gaminu - verčiu jausmą į maistą. Nesvarbu, ar tai būtų komfortas, šventė, ar nostalgija, atkreipiu dėmesį į emocinę valgio pusę. Organizavau viską - nuo intymių gimtadienių iki iškylančiųjų langų ir privačių vakarienių, ir su kiekvienu iš jų elgiuosi taip, lyg tai būtų mano svarbiausia. Jei kada nors norėjote virėjo, kuris jaučiasi kaip šeima ir virėjas, gyvenęs visur, kur jums patinka - tai

Džiaugsmingas Morgan maisto gaminimas
20 metų patirtis - specializuojuosi kuriant unikalius valgymo potyrius, daugiausia dėmesio skiriant kokybiškiems ingredientams. Gaminau po daugybės puikių virėjų ir fantastiškuose restoranuose. Vadovauju savo įmonei, siūlau privačių virėjų potyrius, vyno derinius ir iškylas.

Paola vakarienė Karibų ir Europos sintezėje
7 metų patirtis, kurią gaminu privatiems klientams, derindamas Karibų jūros regiono šaknis su pasauliniais skoniais. Paauglystėje išmokau gaminti iš mamos ir ne visą darbo dieną. Kuriu išskirtinį kepimą ir daugiakultūrę virtuvę.

Bendžamino aukščiausios klasės vakarienė
20 metų patirtis Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose visoje Europoje. Mokiausi prestižinėse kulinarijos mokyklose ir dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose virėjuose Europoje. Buvau pusiau finalo dalyvė Prancūzijos geriausio virėjo versijoje.

Šiaurės rytų įkvėpta privati Paola vakarienė
9 metų patirtis Aš sukūriau savo maisto gaminimo įgūdžius per metus jachtų frachtavimo ir privačių vakarienių. Dalyvavau ne tik pamokose, bet ir tobulinau savo įgūdžius per jachtų frachtavimą ir privačias vakarienes. Buriaudamas jachtomis sukūriau patiekalus nuostabiam svečių asortimentui.

Sveikas sezoninis maitinimas su mitybos virėju Cate
4 metų patirtis Turiu 4 metų patirtį gaminant sveiką maistą, kad galėčiau išgydyti klientus Los Andžele. Esu holistinės sveikatos treneris, sertifikuotas Integruotos mitybos instituto. Food Network „Chopped“ čempionas ir turnyrų finalininkas.

Sudėtingi Chris sintezės skoniai
15 metų patirtis Esu graikų virtuvės šefas, kurio specializacija - Viduržemio jūros, Prancūzijos ir Kalifornijos skoniai. Mane mokė vyriausieji virėjai Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Spondi ir Hytra Europoje. Prižiūriu puikias valgyklas Los Andžele ir Graikijoje bei kuriu įsimintinus patiekalus.

Cali Mediterranean by Liza
Esu vietinis privatus virėjas, dirbęs Allison Holker, Sebastian Stan ir kitais privataus sektoriaus klientais. Savo privačias virėjo paslaugas pradėjau Malibu paplūdimio atkūrimo namuose. Ten iš naujo sukūriau daugelį savo receptų, kad laikyčiausi jų mažai glikeminės dietos. Aš pakilau eilėse kaip jų sous virėjas ir kulinarijos mokytojas. Mano niša yra Viduržemio jūros regiono maistas ir pyragaičiai.

Yana privatus virtuvės šefas
8 metų patirtis Kuriu išskirtinius desertus ir siūlau privačius valgymo potyrius. Patobulinau savo konditerijos įgūdžius Le Cordon Bleu Dusit Bankoke, studijuodamas pažangius pyragėlius. Tokijuje studijavau intensyvų suši kursą. Buvau pristatytas SD Voyager, Shoutout Social ir Valgomojoje Monterėjaus įlankoje.

Pasaulinės Shieya kulinarinės kelionės
10 metų patirtis jau daugiau nei dešimtmetį gaminau specialius patiekalus iš įvairiausios įtakos. Mokiausi Nobu ir Wolfgang Puck. Laimėjau „Food Network's Supermarket Stakeout 6“ sezoną ir pasirodau „Gastronauts“.
Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą
Vietiniai specialistai
Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas
Atrinkta dėl kokybės
Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį
Nuolatinė kokybė
Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje
Atraskite daugiau paslaugų, kurias gali pasiūlyti Culver City
Kitos paslaugos, kurios gali sudominti
- Privatūs virtuvės šefai Los Andželas
- Privatūs virtuvės šefai Stanton
- Fotografai Las Vegasas
- Asmeniniai treneriai San Diego
- Fotografai La Joya
- Fotografai Henderson
- Asmeniniai treneriai Santa Monica
- Fotografai Paradise
- Fotografai Santa Barbara
- Fotografai Beverli Hilsas
- Fotografai Newport Beach
- Fotografai Long Beach
- Fotografai Irvine
- Fotografai Pasadina
- Fotografai Huntington Beach
- Maisto tiekimas Los Andželas
- Fotografai Stanton
- Fotografai San Diego
- Fotografai Santa Monica
- Asmeniniai treneriai Los Andželas
- Maisto tiekimas Stanton
- Makiažas Los Andželas
- SPA ritualas Stanton
- Fotografai Los Andželas