Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Baix Llobregat

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Baix Llobregat

Virtuvės šefas

Kepsniai miesto centre esančiame mansardoje su virtuvės šefu

Kaip profesionalus virėjas, turintis daugiau nei 14 metų patirtį, specializuojuosi kuriant nepamirštamą kulinarinę patirtį ir tobulos aplinkos kūrimą. Maisto gaminimas man yra ne tik darbas, bet ir mano aistra, ir man patinka tik dalytis ja su kitais. Esu bendraujantis žmogus, kuriam patinka susitikti su naujais žmonėmis ir keistis istorijomis. Mano kulinariniai nuotykiai mane nuvedė į daugiau nei 125 šalis ir man buvo garbė gyventi 5 skirtingose šalyse. Nuolat ieškau naujų kulinarinių potyrių, dėl kurių pakeliui susipažinau su nuostabiais žmonėmis. Mano žmona Kiira, kuri dalijasi mano aistra maistui ir kelionėms, prisijungs prie mūsų, kad šis potyris būtų nepamirštamas. Ji yra veganė, o tai reiškia, kad mes gerai pažįstame veganiškų produktų pasaulį. Pažinkime pasaulį kartu, vienu metu įkandame!

Virtuvės šefas

Spalvinga Jana kūrybinė vakarienė

9 metų patirtis, dirbau dideliame restorane Škotijoje, kurdamas savo įgūdžius ir kūrybiškumą. Virtuvėje įgijau išsilavinimą. Maisto gaminimas yra mano menas - gražus, energingas ir sukurtas su meile ir šypsena.

Virtuvės šefas

Graciela avangardinių jūros gėrybių degustavimo meniu

6 metų patirtis, kurią mokiausi daugelyje virtuvių, kuriai įtakos turi prancūziška virtuvė ir aistra skaniai pavalgyti. Šiuose restoranuose išmokau pažangių metodų ir kūrybinių požiūrių. Mano metodai grindžiami inovacijomis ir aukštos kokybės ingredientais.

Virtuvės šefas

Kūrybingi Viduržemio jūros skoniai, kuriuos sukūrė Janna

12 metų patirtį užaugau pakrantėje Ispanijoje ir gaminau populiariausiose virtuvėse visame pasaulyje. Šveicarijoje įgijau tarptautinių kulinarinių menų diplomą. Studijavau aukščiausios klasės maisto gaminimą pasaulio gastronomijos sostinėje.

Virtuvės šefas

Jordi įsišaknijusi katalonų virtuvė

10 metų patirtis aukščiausios klasės restoranuose. Labai myliu produktą ir tradicinę virtuvę, bet su įgūdžiais priimu techniką, kad pagerinčiau kiekvieno patiekalo skonius.

Virtuvės šefas

Barselona

Marijos konditerijos gaminiai ir pikantiški pietūs

10 metų patirtis, kurią gaminu nuo 12 metų, specializuojuosi tiek konditerijos gamyboje, tiek pikantiškoje virtuvėje. Barselonoje, Ekvadore ir JAV įgijau gastronomijos ir svetingumo laipsnius, kuriuos tobulinau „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintoje virtuvėje, tobulindama kulinarinius metodus.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Marko katalonų virtuvės tradicijos

Mes esame Esther ir Marc, du katalonai, aistringai besidomintys mūsų kultūra ir gastronomija, kviečiantys jus atrasti Kataloniją per slaptą vakarienę, kuria dalijamasi su vietiniais gyventojais. Marc yra virėjas ir apmokytas El Bulli su Ferran Adrià, kuris leido jam plėtoti kūrybiškumą ir reikalavimus, būtinus, kad ši patirtis būtų kuo autentiškesnė ir išskirtinė. Be to, kaip puikūs vyno entuziastai, mėgstame derinti savo patiekalus su vynais iš geriausių katalonų vyno daryklų. Ateikite ir atraskite Kataloniją iš savo kėdės!

Izraelio sintezės skoniai

20 metų patirtis Esu kulinarijos specialistas, turintis tarptautinių skonių derinimo patirties. Studijavau svetingumą ir turiu praktinės patirties visame pasaulyje. Kelionės informavo apie mano kulinarinius įgūdžius ir jautrumą bei požiūrį į mano karjerą.

Pablo meniu Viduržemio jūros regione

Visoje savo kulinarinėje trajektorijoje turėjau galimybę tyrinėti skonius iš viso pasaulio ir tobulas kulinarines technikas. Tačiau dalinausi savo aistra maisto gaminimui su kitais atradau savo tikrąjį pašaukimą. Maisto gaminimas jums leidžia man sukurti unikalius ir suasmenintus valgymo potyrius, pritaikytus jūsų skoniui ir pageidavimams. Kiekvienas patiekalas yra meno kūrinys, o kiekvienas klientas - įkvėpimas.

Semo „Levanto“ skoniai

12 metų patirtis, kurios specializacija - paprastus ingredientus paversti išskirtiniais patiekalais. Damasko universitete įgijau teisės laipsnį, bet mano aistra yra svetingumas. Nuo Beiruto iki Barselonos - man patiko priimti svečius iš viso pasaulio į savo namus.

Augaliniai vėlyvieji pusryčiai ir skanūs Federico pietūs

3 metų patirtis Esame du aistringi virėjai, kurie kasdien treniruoja, tobulindami savo įgūdžius, kad galėtume skaniai pavalgyti. Turime platų oficialų mokymą universitetuose ir kulinarijos kursuose. Dirbome daugelyje profesionalių virtuvių, tobulindami savo amatą.

Spalvinga sintezės virtuvė pagal Camila

15 metų patirtis tyrinėjau įvairius skonius ir maisto gaminimo technikas visame pasaulyje. Esu kvalifikuota gastronomijos ir renginių srityse. Studijuoju maisto ir gėrimų magistro studijas. Vadovavau Pachama South American Food virtuvei ir sukūriau novatoriškus meniu.

Daniele maisto ruošimas

6 metų patirtis Dirbau viešbučiuose ir restoranuose, kurdamas maistą į mitybą orientuotiems klientams. Studijavau maistinių medžiagų laiką, meniu dizainą ir energijos balansą, kad palaikyčiau veiklos tikslus. Esu sertifikuotas ANutr, pripažintas už kulinarinę praktiką su mityba.

Visame pasaulyje įkvėpta Helio vakarienė

8 metų patirtis gaminau virtuvėje Pietų Amerikoje ir Europoje. 2013 m. studijavau technologinę gastronomiją Senac Brazilijoje. Dirbau Gracia Bar ir Pizzaria Via Roma Brazilijoje.

Ryžių kūrimas: Paellas ir dar daugiau

20 metų patirtis Esu virėjas, kurio specializacija - jutiminių, gastronominių meniu, kurie sukelia emocijas, kūrimą. Taip pat turiu restoranų valdymo magistro laipsnį. Taip pat mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane, kuriam vadovauja ispanų virtuvės šefas Martín Berasategui.

Pablo tapos, paelija ir Viduržemio jūros skoniai

Turėdama didelę svetingumo patirtį, dirbau virėju prabangiuose viešbučiuose Argentinoje, tobulindamas klientų aptarnavimą ir aukščiausios klasės paslaugas. Taip pat įgijau vertingos patirties bistro srityje ir dirbau garsiuose restoranuose Andoroje ir Barselonoje, organizuodama kulinarinius renginius. Mano įvairialypė trajektorija suteikė man platų ir universalų vaizdą, lengvai prisitaikantį prie skirtingų gastronominių iššūkių.

Federico europietiški skoniai

25 metų patirtis Esu aistringas gastronomistas, turintis patirties visoje Europoje ir Amerikoje. Mokiausi kulinarijos mokykloje ir įvairiuose Barselonos restoranuose. Dešimtmetį turėjau ir valdiau Locanda del Leon d'Oro.

Prancūzijos ir Viduržemio jūros regiono kūriniai, autorius Bruno

27 metų patirtis Mano virtuvė subalansuoja prancūzų pagrindus su Viduržemio jūros regiono ir pasaulietine nuojauta. Prieš pradėdama savo kulinarinius įgūdžius restoranuose, daug metų tobulinau savo kulinarinius įgūdžius. Taip pat mokiausi Paul Bocuse, legendinio įtakingo virėjo, Grenoblyje, Prancūzijoje.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje