Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | West Carson

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Naujoviškas Jėzaus picos maitinimas

Kuriu picos degustavimo meniu, kuris sujungia drąsius meksikietiškus skonius su pasauliniais posūkiais.

Maiklo Mesa Montano renginys

Kuriu sielingus, istorinius patiekalus per intymius susibūrimus, įsišaknijusius ryšius.

Gurmaniška vakarienė Norr Kitchen - Šiaurės Los Andželas

Specializuojuosi gaminant puikius valgymo potyrius per maistą ir gėrimus.

Kalifornijos klasika

Pasinerkite į kiekvieną patiekalo ir valgymo potyrį su trimis dešimtmečiais!

Šviežiai kepta Jėzaus pica

Esu įgijęs kulinarinio meno laipsnį ir baigiau Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Man patinka įkvėpti žmones, nors ir dalytis savo maistu. Balansas tarp sveiko Viduržemio jūros regiono ir tobulo šurmulio. Ekologiški sezoniniai ingredientai, siūlantys ypatingus valgymo potyrius.

Privatus „The Culinistas“ virtuvės šefas

Mes deriname geriausius kulinarinius talentus su namų ūkiais, kad galėtume mėgautis nepamirštamais valgiais.

Skanios Rosalind šventės

Daugiau nei 15 metų vadovauju savo privačiai virėjų įmonei.

Kulinarinė patirtis su virėju Cedric

Aukščiausios klasės prancūzų virtuvė, atvykstanti pas jus

Sezoninis virėjo stalas — šiaurietiškas x japonų

Laisvai kalbėkite apie stalą, turėdami ilgametę patirtį - nuo A-listers iki super jachtų - skonis, subtilumas ir šiek tiek magijos kiekvienam valgymo potyriui. Tai vakarėlis! IG: @caviarcitizen

Šiuolaikinis Cajun-Creole atitinka Ryan meniu Kalifornijoje

Pietų sielą sujungiu su Kalifornijos šviežumu, kurdamas drąsius, sezoninius meniu.

Pasaulinė sintezės virtuvė pagal Kenneth

Tarptautinių skonių susiliejimas nepamirštamuose kursuose.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje