Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | L'Hospitalet de Llobregat

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Šiandien gaminate Apalapapą

Unikalus potyris su trijų etapų meniu - tiek Viduržemio jūros, tiek Argentinos

Augaliniai vėlyvieji pusryčiai ir skanūs Federico pietūs

Mūsų paslaugos sujungia profesionalumą, kūrybiškumą ir gilią pagarbą maistui ir žmonėms.

Šefas jūsų atostogoms su Fabricio

Atostogų metu mėgaukitės tarptautiniais meniu ir aukštos kokybės kepykla.

Pablo tapos, paelija ir Viduržemio jūros skoniai

Mėgaukitės unikalia kulinarine patirtimi su tapomis ir ispaniška paelija, derinama su regioniniais vynais, neįtraukta. Nepamirštama!

Kūrybingi Viduržemio jūros skoniai, kuriuos sukūrė Janna

Mano maistas sujungia Viduržemio jūros regiono šaknis su tarptautiniu kūrybiškumu ir technikomis.

Sušių ir Azijos virtuvė

Maisto gaminimas yra mano gyvenimo būdas, todėl mėgstu priversti žmones šypsotis su savo azijietiškais patiekalais.

Marko Viduržemio jūros sintezė

Esu asmeninis virėjas, pristatantis Viduržemio jūros, Azijos ir Lotynų Amerikos maistą prabangių vilų svečiams.

Gurmaniška kepsninė su Fabricio

Mėgaukitės gurmaniška kepsnine su aukštos kokybės produktais ir tradiciniais patiekalais.

Italijos ir Brazilijos sintezė, sukurta Jose Carlos

Kulinarijos meno akademijoje mokiausi patiekalų Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse.

Eriko japonų sintezė

Mano meniu yra sintezės japoniškų patiekalų, skirtų parodyti aukštus ingredientus.

Privati virėja Grecia visame pasaulyje

Meniu, sukurtas iš vietinių, šviežių ir aukščiausios kokybės ingredientų. Gastronominė patirtis, kurioje susilieja Viduržemio jūros virtuvės esmė, rinkos produktai ir kilmės skoniai

Privatus virtuvės šefas André

Viduržemio jūros, Prancūzijos, Italijos, Japonijos, Indijos virtuvės ir sintezės patiekalai.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje