Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Valle del Guadalhorce

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Aplink Viduržemio jūrą prie Tomi

Gaminu augalinius patiekalus ir jūros gėrybių puotas su regioniniais Viduržemio jūros skoniu.

Privatus virtuvės šefas Anaïs

Viduržemio jūros regiono įkvėpta prancūzų virtuvė su autentiškais, instinktyviais skoniais afrikietiškomis šaknimis.

A Taste of Home – Private Chef Table by Damiano

Tikras maistas, tikra širdis – prie jūsų stalo atnešiu daugiau nei 25 metų skonio ir aptarnavimo.

Puiki vakarienė gaminant maistą jums

Jūsų namai, mūsų restoranas Specializuojamės teikdami privačius puikius patiekalus vilose ir jachtose. Iš naujo apibrėžti koncepciją... Tikslumas. Diskretiškumas. Menas.

Privatus virėjas Christian

Klasikiniai metodai su drąsiais skoniais, sezoniniai meniu, privatūs pietūs.

Danielio banketai ir šventės

Dirbau Dani Garcia ir vedžiau didelio formato renginius Andalūzijoje.

„Michelin“ jūsų stalo

Žaliavos iš vietinių rinkų „Michelin“ restoranų indai Kūrybiškumas, pristatymas, profesija Paprastumo grožis

Pasauliniai šefo Giuliano skoniai su vietinėmis šaknimis

Savo lotyniškas šaknis derinu su geriausių pasaulio restoranų technikomis, kad sukurčiau unikalią patirtį.

Privati virėja Astrid

gerovė, maisto dizainas, kulinarinė technika, kūrybiškumas, gastronomija

Jairo kūrybiniai su Andalūzijos skoniais

Gaminu novatoriškus sušius su tradiciniais Andalūzijos skoniais, kurie džiugina gomurius.

Išskirtinis vilos valgomasis: „Chef Mickael“ ir „Katya“

Prancūziška virtuvė, sezoniniai meniu, tiesioginės ugnies kepsninės ir pasaulinė skonio sintezė.

Privatus virėjas Jonathan Berneman

Veganiškas, augalinis, ekologiškas, naminis, lankstus mitybos poreikiams.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje