Andalūzijos skoniai su šefu Alejandro Gomez
Sezoninė Andalūzijos virtuvė, kurioje daugiausia dėmesio skiriama tradicijoms, skoniui ir kūrybiškumui.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sevilija
Teikiama jūsų būste
Andalūzijos šaknų degustacija
€ 80 svečiui
Nuoširdus klasikinių Andalūzijos receptų meniu su sezoniniais ingredientais ir pakrantės įkvėptu akcentu.
Tvarus sausumos ir jūros degustavimas
€ 95 svečiui
Tvariai gaunamų sausumos ir jūros ingredientų meniu, kuriame švenčiami drąsūs skoniai, rafinuota technika ir pagarba vietinei kilmei.
Šiuolaikinė Andalūzijos degustacija
€ 110 svečiui
Šiuolaikinis požiūris į laikupagerbtus Andalūzijos patiekalus, paruoštus su meistriškumu, emocijomis ir regioniniu pasididžiavimu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alejandro).
Mano kvalifikacija
15 metų patirtis
Daugiau nei 15 metų gamina maistą geriausiuose ispaniškuose viešbučiuose ir privačiose vilose Andalūzijoje.
„Casa de Indias“ vyriausiasis virėjas
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna ir Islantilla grad
Mokėsi Taberna del Alabardero ir Escuela de Hostelería de Islantilla.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Sevilija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Alejandro vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 80 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?