Andalūzijos skoniai su šefu Alejandro Gomez

Sezoninė Andalūzijos virtuvė, kurioje daugiausia dėmesio skiriama tradicijoms, skoniui ir kūrybiškumui.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sevilija
Teikiama jūsų būste

Andalūzijos šaknų degustacija

€ 80 svečiui
Nuoširdus klasikinių Andalūzijos receptų meniu su sezoniniais ingredientais ir pakrantės įkvėptu akcentu.

Tvarus sausumos ir jūros degustavimas

€ 95 svečiui
Tvariai gaunamų sausumos ir jūros ingredientų meniu, kuriame švenčiami drąsūs skoniai, rafinuota technika ir pagarba vietinei kilmei.

Šiuolaikinė Andalūzijos degustacija

€ 110 svečiui
Šiuolaikinis požiūris į laikupagerbtus Andalūzijos patiekalus, paruoštus su meistriškumu, emocijomis ir regioniniu pasididžiavimu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alejandro).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Daugiau nei 15 metų gamina maistą geriausiuose ispaniškuose viešbučiuose ir privačiose vilose Andalūzijoje.
„Casa de Indias“ vyriausiasis virėjas
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna ir Islantilla grad
Mokėsi Taberna del Alabardero ir Escuela de Hostelería de Islantilla.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Sevilija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Alejandro vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 80 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Andalūzijos skoniai su šefu Alejandro Gomez

Sezoninė Andalūzijos virtuvė, kurioje daugiausia dėmesio skiriama tradicijoms, skoniui ir kūrybiškumui.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sevilija
Teikiama jūsų būste
Nuo € 80 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Andalūzijos šaknų degustacija

€ 80 svečiui
Nuoširdus klasikinių Andalūzijos receptų meniu su sezoniniais ingredientais ir pakrantės įkvėptu akcentu.

Tvarus sausumos ir jūros degustavimas

€ 95 svečiui
Tvariai gaunamų sausumos ir jūros ingredientų meniu, kuriame švenčiami drąsūs skoniai, rafinuota technika ir pagarba vietinei kilmei.

Šiuolaikinė Andalūzijos degustacija

€ 110 svečiui
Šiuolaikinis požiūris į laikupagerbtus Andalūzijos patiekalus, paruoštus su meistriškumu, emocijomis ir regioniniu pasididžiavimu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alejandro).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Daugiau nei 15 metų gamina maistą geriausiuose ispaniškuose viešbučiuose ir privačiose vilose Andalūzijoje.
„Casa de Indias“ vyriausiasis virėjas
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna ir Islantilla grad
Mokėsi Taberna del Alabardero ir Escuela de Hostelería de Islantilla.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Sevilija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Alejandro vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?