Andalūzijos skoniai su šefu Alejandro Gomez
Sezoninė Andalūzijos virtuvė, kurioje daugiausia dėmesio skiriama tradicijoms, skoniui ir kūrybiškumui.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sevilija
Teikiama jūsų būste
Gaminkite ir mėgaukitės sevilietiškomis tapomis
€ 60 € 60 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 180
Mėgaukitės autentišku gastronominiu potyriu Sevilijoje gamindami ir ragaudami tradicines tapas su vietiniu virėju.
Atpalaiduojančioje ir smagioje atmosferoje sužinosite, kaip paruošti žymiausius Andalūzijos patiekalus, atrasti Sevilijos virtuvės paslaptis ir mėgautis skonio, istorijos ir vyno kupina vakariene.
Tai ne tik pamoka: tai kultūrinė patirtis, valgymas su draugais ir būdas pajusti Sevilijos sielą per savo gastronomiją.
Tvarus sausumos ir jūros degustavimas
€ 70 € 70 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 280
Tvariai gaunamų sausumos ir jūros ingredientų meniu, kuriame švenčiami drąsūs skoniai, rafinuota technika ir pagarba vietinei kilmei.
Andalūzijos šaknų degustacija
€ 75 € 75 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Nuoširdus meniu, kuriame iš naujo įsivaizduojami klasikiniai Andalūzijos receptai su sezoniniais ingredientais ir pakrantės įkvėptu akcentu.
Dalytis
– Baltos krevetės ir avokado tartras, pripildytas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir žaliųjų citrinų.
Iš virėjo
– Šiltas pankolio ir porų kremas, papildytas traškia Iberijos kumpiu ir alyvuogių duona.
Maino pasirinkimas
– Orkaitėje skrudinta korvina su citrinų ir juodųjų česnakų emulsija, patiekiama su skrudintomis daržovėmis.
– Iberijos pluma oloroso cherese, su saldžiųjų bulvių tyrėmis ir keptais grybais.
desertas
Šiuolaikinis Andalūzijos
€ 80 € 80 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 320
Šiuolaikinė laiko Andalūzijos patiekalų interpretacija, sukurta su įgūdžiais, emocijomis ir regioniniu pasididžiavimu.
Dalytis
– Sezoninės salotos su citrusinių vaisių natomis ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi.
Iš virėjo
– Sezoninė kreminė sriuba su subtiliomis tekstūromis ir kaimo aromatais.
Maino pasirinkimas
– Teriyaki stiklinė lašiša ant salierų tyrės su imbiero užuominomis.
– Iberijos kiaulienos skruostas iš oloroso chereso, patiekiamas su triufinėmis kreminėmis bulvėmis ir gausiu jų mažinimu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ale Gómez).
Mano kvalifikacija
15 metų patirtis
Daugiau nei 15 metų gamina maistą geriausiuose ispaniškuose viešbučiuose ir privačiose vilose Andalūzijoje.
„Casa de Indias“ vyriausiasis virėjas
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna ir Islantilla grad
Mokėsi Taberna del Alabardero ir Escuela de Hostelería de Islantilla.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Sevilija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Galima gestų kalba
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Ale Gómez vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 60 Nuo € 60 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 180
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?





