Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Serra de Tramuntana

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Geriausi David ryžiai ir paelijos

Siūlau valgymo potyrius su šviežiais ingredientais ir tradicinėmis technikomis.

Gydomoji veganiška virtuvė pagal Marianą

Nuo jachtų iki įžymybių namų - ruošiu ekologiškus, veganiškus patiekalus, skirtus energijai.

Karloso Viduržemio jūros skoniai

Tradiciją derinu su aukščiausios klasės ingredientais ir kūrybiškumu, kad sukurčiau įsimintinus patiekalus.

Privačios vakarienės pagal užsakymą iš Džeksono

Gyvybingi patiekalai su vietiniais produktais ir technikomis, patiekiamais visoje Maljorkoje

Maljorkos kulinarinė patirtis, kurią sukūrė Lucas

Leiskite Michelin apmokytam virėjui gaminti patiekalus jūsų atostogų namuose su šviežiais vietiniais ingredientais.

Aukštos kokybės virtuvė su Marija

Specializuojuosi aukščiausios klasės virtuvės, mitybos ir sporto maisto gaminimo srityse.

Viduržemio jūros regiono ir vietinė Elias virtuvė

Autentiški patiekalai su šviežiais vietiniais ingredientais įsimintinuose preparatuose.

Ispaniški pyragaičiai ir tradicinė Isabel virtuvė

Specializuojuosi tradicinėje ir regioninėje ispanų virtuvėje. Per maistą skleidžiu džiaugsmą.

Eliaso privati vakarienė

Siūlau privačius valgymo meniu, kurie sujungia tradicijas, inovacijas ir aistrą kiekvienam patiekalui.

Maljorkos degustacinis Jonathan patiekalas

Į sezoninius Maljorkos tradicijų meniu siūlau 13 metų puikią valgymo patirtį.

Baskų ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, autorius Carlos

Siūlau unikalų ir apdovanojimus pelniusį baskų ir Viduržemio jūros skonių derinį.

Chris pasauliniai skoniai

Mano kūrybiniai maisto gaminimo ir renginių planavimo įgūdžiai sukuria unikalią valgymo patirtį.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje