Karloso Viduržemio jūros skoniai
Tradiciją derinu su aukščiausios klasės ingredientais ir kūrybiškumu, kad sukurčiau įsimintinus patiekalus.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Manakoras
Teikiama jūsų būste
Įkandimai Viduržemio jūros regione
€ 68 svečiui
Mėgaukitės ir paragaukite kasdienio, bet rafinuoto Viduržemio jūros tapų ir mažų lėkščių pasirinkimo, kuriame rasite drąsių, sąžiningų skonių, sukurtų nustebinti ir sužavėti, pasirinkimą.
Balearų pakrantės degustacija
€ 85 svečiui
Vakarieniaukite subalansuotame 4 patiekalų meniu, įkvėptame Maljorkos ir Viduržemio jūros pakrantės, derindami tradicijas su kūrybiniais akcentais ir pademonstruodami aukščiausios kokybės vietinius produktus.
Kelionė su parašu
€ 120 svečiui
Šventė su šeima 7 patiekalų kulinarinėje kelionėje, kurioje švenčiama Viduržemio jūros regiono virtuvė, su rafinuotomis technikomis ir asmeniniu kiekvieno patiekalo akcentu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Carlos).
Mano kvalifikacija
5 metų patirtis
Stengiuosi nustebinti svečius per kokybiškus produktus ir sąžiningą rūpestį kiekviename patiekale.
Aukštos klasės restoranai
Dirbau aukščiausios klasės restoranuose ir šeimos valdomose virtuvėse.
Kulinarijos mokykla
Mokiausi kulinarijos mokykloje ir praktiniuose mokymuose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Manakoras. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Carlos vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 68 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?