Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Seminole

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Šefo Macko privati vakarienė.

Kuriu ypatingus valgymo potyrius su prancūziško, nigeriško ir azijietiško skonio sinteze.

3 patiekalų virtuvė pagal Jasmine

Puikiai išmanau kulinariją ir manau, kad maistas turėtų padėti jums jaustis taip gerai, kaip jis skonis.

Pasauliniai Alejandro skoniai

Man labai patinka kulinarinės naujovės ir mane įkvepia vietiniai ir sezoniniai ingredientai.

Kūrybiška pasaulinė virtuvė pagal Jason

Kuriu patiekalus iš visų kulinarinių stilių - nuo korėjietiškos sintezės iki pietų klasikos.

Maros tradicinė kubietiška vakarienė

Jei dar neišbandėte kubietiško maisto, praleidžiate skonio sprogimą! Siūlau autentiškus kubietiškus patiekalus, kurie skoningi kaip abuelos virtuvė - pilna širdies, prieskonių ir tradicijų! Įsimylėsite!

Teksaso ir Naujojo Orleano sintezė „Chefs United“

Drąsus Teksaso stilius su Naujojo Orleano skoniu ir prieskoniais.

Patobulinti Elizabeth meniu

Ruošiu gurmanišką virtuvę su vietinių ūkininkų produktais. Šviežia patirtis nuo ūkio iki stalo.

Japonų ir Viduržemio jūros regiono valgiai su cinamonu

Kuriu skanius, maistingus patiekalus, pritaikytus išskirtiniam skoniui.

Kreolų įkvėpta Christinos vakarienė

Kuriu įsimintinus kreolų meniu naudodami šviežius, vietoje gaunamus ingredientus.

Šiuolaikinis šefo Van Dorno gaisras Teksase

Mokėsi Leiths maisto ir vyno mokykloje, Hill Country Catering vyriausiasis virėjas.

Creole Cuisine: A Taste of New Orleans by Chef D

Pridedu prie jūsų stalo gyvus Naujojo Orleano skonius ir sielines tradicijas, kurdamas autentiškus patiekalus, kurie švenčia mūsų turtingą kulinarinį paveldą.

Elegantiškas Louise Sidne maitinimas“

Gražaus, skanaus maisto, pritaikyto unikaliems klientų potyriams, kūrimas.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje