Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Montrouge

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Montrouge

Virtuvės šefas

Paryžius

Prancūzų sintezės virtuvė pagal Cyril

10 metų patirtis „MasterChef“ dėka keičiu gyvenimą ir atidarau savo restoraną. Esu apmokytas HACCP. 2019 m. laimėjau medalį G20 pasaulio virėjų karaliaus viršūnių susitikime Osakoje, Japonijoje.

Virtuvės šefas

Paryžius

Privatus virėjas : moderni prancūzų ir italų virtuvė

Esu savarankiškas virėjas, mėgstantis įkvepiantį maisto gaminimą savo kilmės, aistros ir močiutės paguodžiančio sielos maisto kryžkelėje. Su CAP (Profesinės kompetencijos sertifikatu), kurį su apdovanojimu baigė Ecole hôtelière Paris Drouant, semiuosi įkvėpimo tarp žymiausių pasaulyje maisto gaminimo būdų iš Prancūzijos ir tradicinių bei šiuolaikinių itališkų receptų.

Virtuvės šefas

Prancūzų įkvėpta privati vakarienė „Simplice“

15 metų patirtis Dirbau įvairiuose Paryžiaus restoranuose prieš pradėdama naudotis privačia valgymo paslauga. Mokiausi Paryžiuje, įgijau patirties prancūzų virtuvėje. Organizuoju ir organizuoju unikalius renginius - nuo intymių susibūrimų iki didelių švenčių.

Virtuvės šefas

Privačių virėjų potyriai, kuriuos iš naujo apibrėžė Akhil

15 metų patirties specializuojuosi puikiuose valgiuose ir pasaulinėje virtuvėje, įskaitant skandinavišką, indišką ir japonišką. Mokiausi pas tokius virėjus kaip René Redzepi, Pascal Barbot ir Magnus Ek. Bendradarbiavau su garsiais Europos virėjais, tokiais kaip René Redzepi, Pascal Barbot ir Magnus Ek.

Virtuvės šefas

Tradicinis itališkas Daniele maisto gaminimas

19 metų patirties dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose. Studijavau Romos viešbučio mokykloje ir įgijau Bac Pro su 80/100. 2015 m. padėjau gauti geriausio itališko restorano Londone pavadinimą.

Virtuvės šefas

Paryžius

Marion kulinarinė kelionė

Nuo 2015 m. gaminu maistą Paryžiuje ir netoliese esančiuose priemiesčiuose. Turiu teisės ir politikos mokslų magistro laipsnį bei BŽŪP virtuvę. Vienam pasiūlymui suorganizavau meksikietišką takkeriją.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Boriso maitinimo paslaugų teikėjas

9 metų patirtis Siūlau specialiai pritaikytas paslaugas profesionaliems renginiams Il de Franse. Dalyvavau maitinimo ir svetingumo valdymo mokymuose. Dirbau tokiose įmonėse kaip RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Prancūziškas Jeff maistas

20 metų patirtis Privatus namų virėjas, aš gaminau interjero dizaineriui Vogėzuose. Mokiausi kulinarijos, konditerijos ir charcuterie valdymo srityse. Buvau virėjas ir konditerė garsiose įstaigose.

Dowenson pritaikytas meniu

15 metų patirtis Bendradarbiavimas su aukščiausios kokybės namais ir VIP maitinimo paslauga. Turiu daug patirties gaminant maistą. Organizavau kulinarinius renginius Parc des Princes ir bendradarbiavau su prekių ženklais.

Pasauliniai Preranos skoniai

5 metų patirtis dirbau įvairiose virtuvėse - nuo Michelin žvaigždutėmis įvertintų restoranų iki maitinimo virtuvių. Nuo chocolaterie iki pâtisserie - įgijau įgūdžių įvairioje kulinarinėje aplinkoje. Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane, tobulindamas savo įgūdžius sparčiai besivystančioje aplinkoje.

Šiuolaikinė Laurent prancūzų virtuvė

20 metų patirtį siūlau modernios ir tradicinės prancūziškos virtuvės derinį su autentiškumu ir kūrybiškumu. Mokiausi pas Christophe Michalak, Thierry Marx ir Cyril Lignac. Dažnai dalinuosi savo kulinariniais įgūdžiais maisto gaminimo laidose nacionaliniame televizijos tinkle.

Klasikinė prancūziška vakarienė pas Jean

8 metų patirtį mokiausi Tour d'Argent ir Le Meurice, o vėliau tapau privačiu virėju. Mokiausi pas Yannick Alleno, regioninių inovacijų meistrą. Dirbau istoriniame Paryžiaus restorane Tour d'Argent.

A la table par May

Kviečiu jus dalytis gerais dalykais gaminant maistą, kviečiu jus į tikrą gurmanišką kelionę, pagamintą iš autentiškų ir sezoninių skonių. Mano kulinarinis nuotykis prasidėjo viešbučio mokykloje Paryžiuje, o vėliau - bistronominiame restorane. Tada nusprendžiau klestėti, kad galėčiau laisvai įsisavinti savo kūrybiškumą skirtingose įstaigose. Kas mane verčia? Meilė produktui, perdavimo malonumas ir drąsių bei harmoningų susitarimų paieška. Labai svarbu dirbti su gamintojais, kad tobulinčiau ir tobulinčiau jų produktus pasitelkiant sezoninę, vietinę ir prasmingą virtuvę. Tiems, kurie nori, lydžiu savo kruopščiai atrinktus vyno patiekalus, kad sukurčiau sąžiningus ir stebinančius vyno derinius.

Manono tvari vegetariška virtuvė

13 metų patirtis Dirbau gerai žinomiems virėjams, dirbau įvairiuose renginiuose, o dabar vadovauju savo įmonei. Nuolat praturtinu savo, kaip cheffe, žinias ir gebėjimus. Turėjau galimybę dirbti su garsiu prancūzų virtuvės šefu ypatingame Hermès renginyje.

Šilta ir skani Cam vakarienė

6 metų patirtis Dirbau tradiciniuose restoranuose ir kaip privatus virėjas, organizuojantis įvairius renginius. École Hôtelière de Paris studijavau svetingumo ir maitinimo meną. Vykdau savo verslą, tiesiogiai bendradarbiauju su klientais, kad sukurčiau skanius kulinarinius potyrius.

Tradicinis prancūziškas meniu, kurį sukūrė Ashiq

11 metų patirtis Turėdama restoranų pramonėje pastatytą fondą, dabar dirbu asmeniniu virėju. Baigiau studijas Londone prieš tobulindamas savo įgūdžius įvairiuose restoranuose. Gaminau daugeliui žinomų svečių.

Rinkos šventė iki Or

10 metų patirtis Praktinė patirtis populiariausiuose Paryžiaus restoranuose ir kulinariniame pavelde iš Šiaurės Afrikos. Mokėsi Levantine, Viduržemio jūros regione ir Šiaurės Afrikos maisto gaminimo technikoje. LED virtuvės Miznone, Šouke ir Dalijoje, Paryžiuje.

Lauros skonio kelionė

14 metų patirtis Esu privatus virėjas, kurio specializacija - Viduržemio jūros, Azijos ir Prancūzijos virtuvė. Sutelkite dėmesį į mitybą, maisto tendencijas ir specialią mitybą. Esu gurmanė, turinti nepasotinamą susidomėjimą ir gilias žinias apie maistą ir vyną.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje