Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Paryžius

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Prancūzų sintezės virtuvė pagal Cyril

Aš gerai valgau Prancūzijoje ir esu kulinarinių emocijų provokatorė.

Filipo virtuvės šefo meniu iš jūsų šaldytuvo

Kaip Michelin žvaigždutėmis įvertintas restorano virėjas nuo 2009 m., kuriu receptus, skirtus subalansuoti kasdienį gyvenimą.

Stanislas kūrybiniai stalai

Dirbau visame pasaulyje, o pastaruoju metu - La Table de Cybèle.

Aminos sezoniniai meniu

Kaip namų virėjas, turėjau galimybę gaminti maistą Lacoste ir Bonne Maman.

Toshitaka Gourmet Alliances

Dirbau su geriausiais virėjais ir 2017 m. užsidirbau žvaigždę.

Stiuarto kūrybinio degustavimo meniu

Esu virėjas, dirbęs virtuvėse nuo Paryžiaus iki Tokijo, nuo Berlyno iki Bankoko.

Autentiškas japoniško maisto potyris Paryžiaus regione

Kaip privatus virtuvės šefas, gaminu šeimos ir tradicines japoniškas lėkštes, esančias izakajos

Šiuolaikiniai itališki Maurice patiekalai

Parodžiau daugiau nei 1000 žmonių, įskaitant įžymybes, autentiškos Osterijos žavesį.

Prancūziška virėjo Loïc Krimm gastronomija

Kaip namų virtuvės šefas, turintis 10 metų ir 21 metų maisto gaminimo patirtį, siūlau rafinuotą ir specialiai pritaikytą prancūzišką gastronomiją, kad jūsų patiekalai taptų išskirtinėmis akimirkomis.

Visą dieną būsiu jūsų privatus virėjas

Specialiai pritaikytas meniu, pritaikytas jūsų pageidavimams, maistui arba visai savaitei.

Prancūziški Killian pietūs

Mano kulinarinis požiūris yra tikslus, kūrybingas ir ekologiškas.

Gyvenimas ir šiuolaikinis maisto gaminimas, autorius Margot Beck

Aistringas virėjas, siūlau gyvą ir gastronominę virtuvę, įkvėptą augalų ir ekologiškų produktų, kad patirtumėte šiuolaikišką ir jautrią patirtį.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje