Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | London Borough of Hackney

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Rafinuotos Barry mėsos ir jūros gėrybių šventės

Savo įgūdžius tobulinau su tokiais kulinariniais meistrais kaip Jamie Oliver, Rick Stein ir Paul Ainsworth.

Azijos ir Prancūzijos sintezė, kurią sukūrė Philippe

Prancūzų ir japonų gurmanų sintezė su umami, pusiausvyra, tikslumu ir staigmena.

Michele Karibų ir Azijos sintezė

Aistringai kuria autentiškus, unikalius Karibų jūros ir Azijos skonius.

Geraldo drąsūs pasauliniai sintezės pietūs

Artimųjų Rytų ir Europos skonius derinu į nepamirštamus patiekalus.

Luigi Viduržemio jūros regiono vakarienės vakarėliai

Studijavau natūropatinį maisto gaminimą Londono Karališkame koledže ir dalyvavau Cuochi d'Italia.

Rafinuota viešbučio stiliaus virtuvė pagal Jonathan

„Kiekviename patiekale derinu įvairovę ir tikslumą, sukurdamas nepamirštamus valgymo potyrius, kurie džiugina pojūčius ir palieka ilgalaikius įspūdžius.“

Pasauliniai Sean skoniai ir kepsninės

Mano eklektiškus meniu įkvėpė kantonietiški patiekalai, rūkyta mėsa ir japonų virtuvė.

Pasauliniai Sean skoniai ir kepsninės

Airbnb siūlau restorano kokybės patiekalus - nuo malkomis kūrenamų kepsnių iki rafinuotų japonų patiekalų.

Skanus maistas jūsų kūnui, protui ir sielai

Plantforward, sveikas ir skanus maistas, apimantis tvarumą ir sezoniškumą.

Giovanni itališki meniu

Gaminau geriausiuose itališkuose restoranuose, įskaitant Al Duca centriniame Londone.

Sušiai ir prieskoniai pagal Simone

Gaminu kūrybinę, tarptautinę virtuvę su švariais, sąžiningais ir nuoširdžiais skoniais.

Romėnų virtuvė ir pasauliniai Graciela skoniai

Romėnų tradicijas derinu su tarptautiniais akcentais, gaminu rafinuotus, gerai suapvalintus meniu.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje