Sezoninė Maisie vakarienė į augalus
Daugiausia dėmesio skiriu sezoniškumui, vietiniam tiekimui ir mažai atliekų tvarkymo praktikai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Londonas
Teikiama jūsų būste
Sezoninė šventė „Root to bloom“
€ 57 svečiui
Gyvybinga sezoninių daržovių šventė, kruopščiai paruošta siekiant sumažinti atliekų kiekį ir pabrėžti visą gamtos potencialą.
Žiemos vegetariška vakarienė
€ 109 svečiui
Maitinantis augalinis meniu su žiemos britų daržovėmis, paruoštas su kūrybiškomis maisto gaminimo technikomis.
Didžiosios Britanijos derliaus stalas
€ 126 svečiui
Ekologiškų britiškų produktų skoniai nuo ūkio iki stalo, pagaminti iš pasaulinių prieskonių ir patiekiami elegantiškoje, žemiškoje valgymo aplinkoje.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Maisie).
Mano kvalifikacija
17 metų patirtis
Glaudžiai bendradarbiauju su ekologiniais ūkiais ir naudoju maistinių medžiagų tankius, apgalvotai užaugintus produktus.
Atidarytas verslas
Mano kepykla ir valgykla Rytų Londone švenčia vietinius ingredientus su pasauliniu įkvėpimu.
Savarankiškai mokantis virtuvės šefas
Metų praktiniai mokymai įvairiose virtuvėse pagerino mano įgūdžius.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Įvertinta 5.0 iš 5 žvaigždučių, remiantis 1 atsiliepimu
Vidutinis įvertinimas bus rodomas sulaukus 3 atsiliepimų.
0 iš 0
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Londonas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Maisie vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 109 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?