Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | London Borough of Camden

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | London Borough of Camden

Virtuvės šefas

„Fusion Indian“ puiki vakarienė „Arup“

25 metų patirtis Mano maisto kelionė apima vakarų ir indų virtuves nuo Delio iki Prancūzijos ir Londono. Turiu viešbučių ir maitinimo valdymo bei maisto saugos mokymų magistro laipsnį. Mano restoranas uždirbo „Michelin“ lėkštę „Grand Trunk Road“ per novatorišką indišką virtuvę.

Virtuvės šefas

Visos Azijos sintezė, kurią sukūrė YE

Esu Le Cordon Bleu, apmokytas Malaizijos privatus virėjas, turintis didelę kulinarinę patirtį - nuo maisto gaminimo pamokų iki verslo renginių ir privačių vakarėlių - kiekvienam patiekalui suteikiu profesionalių įgūdžių ir aistros. Parašų patiekalai: Nasi Lemak, Malaizijos kario vištiena, Satay, Mee goreng ir įvairios jūros gėrybės bei pyragaičiai. Kadangi gyvenau 6 šalyse 4 žemynuose ir keliavau į daugiau nei40 šalių, man patinka dalytis savo kulinarinėmis žiniomis, kelionių istorijomis ir rekomendacijomis Londonui ir ne tik. Kalbu anglų, mandarinų, kantoniečių ir malajiečių kalbomis.

Virtuvės šefas

Didysis Londonas

Šviežia naminė Ane virtuvė

7 metų patirtis Mano kulinarinė patirtis yra įvairi ir rafinuota, orientuota į meilę ir bendrumą. Studijavau gastronomiją Brazilijoje, šiuo metu mokiausi gelato ir daugiau apie prancūziškus konditerijos gaminius. Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane ir tobulinau savo kulinarinius įgūdžius.

Virtuvės šefas

Restorano virėjo degustacinis Yuzu patiekalas

13 metų patirtis Aš pagerinau savo įgūdžius 3 Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse ir padėjau paleisti 5 restoranus. Dirbau The Five Fields Chelsea, Shaun Rankin, Grantley Hall ir Bohemia Jersey. Padėjau kurti meniu Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.

Virtuvės šefas

Britų vakarėlio kaina pagal Londono privatų virtuvės šefą

10 metų patirtis. Esu privatus virtuvės šefas, kurio specializacija - vakarienės ir renginiai. Studijavau Le Cordon Bleu. Dirbau virėju 5 žvaigždučių viešbutyje „Connaught“ Londone.

Virtuvės šefas

Yuzu sezoninis šeimos arba švediško stalo patiekalas

12 metų patirtis Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse, o dabar namuose sukuriu įsimintinas valgymo akimirkas. Treniravausi „The Five Fields“, „Bohemia Jersey“ ir „Shaun Rankin“ Grantley salėje. Buvau dviejų atidarymo komandų naujuose restoranuose, kurie buvo apdovanoti Michelin žvaigždute, dalis.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Alan klasikiniai patiekalai ir rafinuoti degustaciniai meniu

25 metų patirtis dirbau puikiuose valgiuose, prabangiuose viešbučiuose ir aukščiausios klasės gastrobaruose. Turiu NVQ 3 lygio svetingumo ir maitinimo diplomą. Dirbau Londono pirmajame skyriuje, kur padėjau komandai laimėti Michelin žvaigždutę.

Londono privatus virėjas - šviežias, spalvingas maisto gaminimas

10 metų patirtis Esu atsidavęs virėjas, turintis tvirtą išsilavinimą privačiuose namų ūkiuose ir superjachtose. Mokiausi pas puikius virtuvės šefus ir tobulinau savo kulinarinius įgūdžius. Dirbau privačiuose namų ūkiuose ir superjachtose.

Sezoninė Maisie vakarienė į augalus

17 metų patirtis glaudžiai bendradarbiauju su ekologiniais ūkiais ir naudoju maistinių medžiagų tankius, apgalvotai užaugintus produktus. Metų praktiniai mokymai įvairiose virtuvėse pagerino mano įgūdžius. Mano kepykla ir valgykla Rytų Londone švenčia vietinius ingredientus su pasauliniu įkvėpimu.

Giovanni itališki ir Viduržemio jūros regiono patiekalai

11 metų patirtis Turiu virėjo patirtį Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, prabangiuose viešbučiuose ir privačiuose renginiuose. Mokiausi puikių valgių ir Michelin žvaigždutėmis įvertintų restoranų Italijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Gaminau VIP asmenims, vadovams ir net karališkajai šeimai, taip pat turiu prabangių viešbučių patirtį.

Romėnų virtuvė ir pasauliniai Graciela skoniai

20 metų patirtis Atvykęs iš restauratorių šeimos, sujungiu romėnų autentiškumą ir tarptautinę nuotaiką. Mokiausi 12 skirtingų tautų, tobulindama savo įgūdžius aukščiausio lygio virtuvėse visame pasaulyje. Buvau vyriausiasis Anglijos vyriausybės virėjas, demonstruodamas romėnų kulinarijos tradicijas.

Tarptautiniai Šalomos meniu

3 metų patirtis Esu novatoriškas virėjas ir maitinimo paslaugų teikėjas, gaminęs tokį kulinarinį maistą kaip Jamie Oliver. Surrey universitete įgijau svetingumo vadybos diplomą. 2022 m. laimėjau „Vegan Catering Company“ ir turiu daugiau nei 100 5 žvaigždučių atsiliepimų internete.

Paprasti ingredientai, tonos skonio pagal Panagiotis

11 metų patirtį įgijau Angler, City Social ir Pollen Street Social, visi Michelin žvaigždutėmis įvertinti. Graikijoje baigiau 2 metų kulinarijos programą, apimančią pasiruošimo ir pažangias technikas. Visus metus dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane „Angler“.

Sebastiano klasikiniai itališki meniu

12 metų patirtis Dirbau žinomose įstaigose ir kaip virėjas renginiams ir asmenims. Westminster Kingsway koledže įgijau pamatinių kulinarinių įgūdžių. Nuolat tobulinu savo įgūdžius, kad klientai būtų labai vertinami.

Valgykite kaip Mitch roko žvaigždė

15 metų patirties gaminu skanų maistą tokiems muzikantams kaip Metallica, Red Hot Chilli Peppers ir Queen. Mano meilė gaminti sveiką maistą yra įkvėpta mano tėvų. 2024 m. dirbau su Metallica „The Sunday Times“.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje