Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | London Borough of Camden

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Paprasti ingredientai, tonos skonio pagal Panagiotis

Įgijau įgūdžių, įgytų pirmaujančiuose restoranuose ir dirbdamas su garsiais virėjais.

Šviežia naminė Ane virtuvė

Kuriu šiltus, raminančius patiekalus, kurie suburia žmones, įkvėpti šeimos susibūrimų.

Giovanni itališki meniu

Gaminau geriausiuose itališkuose restoranuose, įskaitant Al Duca centriniame Londone.

Yuzu sezoninis šeimos arba švediško stalo patiekalas

Gaminu gyvus, sezoninius patiekalus susibūrimams, užtikrinant, kad kiekvienas patiekalas būtų įsimintinas.

Alan klasikiniai patiekalai ir rafinuoti degustaciniai meniu

Mano maisto gaminimas pasižymi autentiškais skoniais, šiuolaikinėmis technikomis ir geriausiais ingredientais.

Restorano virėjo degustacinis Yuzu patiekalas

Esu virėjas, dirbęs Michelin žvaigždutėmis įvertintose vietose, tokiose kaip „The Five Fields“ Čelsyje.

Romėnų virtuvė ir pasauliniai Graciela skoniai

Romėnų tradicijas derinu su tarptautiniais akcentais, gaminu rafinuotus, gerai suapvalintus meniu.

Giovanni itališki ir Viduržemio jūros regiono patiekalai

Kuriu puikius valgymo potyrius su tradiciniais ir moderniais Viduržemio jūros skoniais.

Pasauliniai Sean skoniai ir kepsninės

Mano eklektiškus meniu įkvėpė kantonietiški patiekalai, rūkyta mėsa ir japonų virtuvė.

Valgykite kaip Mitch roko žvaigždė

Gaminu sveiką virtuvę, kuri palaiko roko žvaigždžių pasirodymą, neprarandant skonio.

Massimiliano italų ir japonų sintezė

Itališką paveldą derinu su japonišku tikslumu, kad sukurčiau energingus, sezoninius patiekalus.

Londono privatus virėjas - šviežias, spalvingas maisto gaminimas

Man svarbiausia - sukurti ryškų, gražų maistą, kuriame švenčiami sezoniniai produktai!

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje