Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Espluges de Ljobregatas

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Virtuvė be sienų pagal privatechef_julicanale

Siūlau Viduržemio jūros regiono patiekalų, kokybiškų meniu ir Argentinos asado degustacijas.

Alberto kūrybinė Viduržemio jūros regiono vakarienė

Tradicija ir kūrybiškumas susitinka kiekvienoje lėkštėje, kad sukurtų unikalias Viduržemio jūros akimirkas.

Sušių ir Azijos virtuvė

Maisto gaminimas yra mano gyvenimo būdas, todėl mėgstu priversti žmones šypsotis su savo azijietiškais patiekalais.

Kūrybingi Viduržemio jūros skoniai, kuriuos sukūrė Janna

Mano maistas sujungia Viduržemio jūros regiono šaknis su tarptautiniu kūrybiškumu ir technikomis.

Augaliniai vėlyvieji pusryčiai ir skanūs Federico pietūs

Mūsų paslaugos sujungia profesionalumą, kūrybiškumą ir gilią pagarbą maistui ir žmonėms.

Šefas jūsų atostogoms su Fabricio

Atostogų metu mėgaukitės tarptautiniais meniu ir aukštos kokybės kepykla.

Gurmaniška kepsninė su Fabricio

Mėgaukitės gurmaniška kepsnine su aukštos kokybės produktais ir tradiciniais patiekalais.

Viduržemio jūros skoniai su Fabricio

Mėgaukitės vienu iš labiausiai vertinamų maisto produktų pasaulyje.

Marko Viduržemio jūros sintezė

Esu asmeninis virėjas, pristatantis Viduržemio jūros, Azijos ir Lotynų Amerikos maistą prabangių vilų svečiams.

Pablo kulinarinės kelionės visame pasaulyje

Sudedu argentinietiškus, meksikietiškus ir amerikietiškus skonius, kurdama energingą virtuvę.

Eriko japonų sintezė

Mano meniu yra sintezės japoniškų patiekalų, skirtų parodyti aukštus ingredientus.

Italijos ir Brazilijos sintezė, sukurta Jose Carlos

Kulinarijos meno akademijoje mokiausi patiekalų Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje