
Airbnb paslaugos
Virtuvės šefai | Cave Creek
Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.
Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Cave Creek

Virtuvės šefas
Phoenix
Kvapioji Karibų jūros regiono sintezė, sukurta Jamillia
10 metų patirtis Esu aukštos kvalifikacijos virėjas, kurio specializacija - gardi ir įtrauki Karibų virtuvė. Esu savarankiškas virėjas, kuris išmoko iš verslo savininko atsidavimo ir patirties. Mano Finikse įsikūrusiame Karibų restorane yra aukšti klientų įvertinimai.

Virtuvės šefas
Mesa
Virtuvės šefo potyris iš „Food Network“ kapotų čempiono
15 metų patirtis Per 15 metų dirbau vyriausiuoju virėju, turėjau kelis restoranus ir maisto sunkvežimius. Studijavau Le Cordon Bleu Skotsdeilyje. Esu „Food Network Chopped“ čempionas ir prekybos centrų „Stakeout“ čempionas.

Virtuvės šefas
Oficialios privačios vakarienės su šefu Dean
Virtuvės šefas dekanas yra Escoffier apdovanojimo absolventas ir Los Andželo suši instituto absolventas. Profesionaliai gaminant maistą nuo 1996 m., kai kurie iš geriausių jo pasiekimų yra ACF Escoffier sidabro medalis ir kvietimas gaminti privačią vakarienę gubernatoriaus rūmuose Denveryje, CO. Jo naujausia patirtis apima darbą „Four Seasons“ penkių deimantų viešbutyje „Four Seasons“ Skotsdeilyje. Nuo 2019 m. jis dirba asmeniniu virėju, ruošia šviežią maistą klientams, pvz., profesionaliems sportininkams ir žinomiems bendruomenės nariams. Virtuvės šefas Dean visada turėjo aistrą gaminti kultūrinį maistą ir jam patinka matyti draugų, šeimos narių ir klientų malonumą, kai jis jiems gamina maistą. Virėjas Dean mėgsta susipažinti su unikaliomis kultūromis ir įtraukti ingredientų autentiškumą į patiekalus

Virtuvės šefas
Amerikietiško ir namų stiliaus vakarienė prie Kayla
11 metų patirtis Esu virėjas, gaminantis maistą restoranuose, kurortuose, kaimo klubuose ir sporto salėse. Patyriau savo įgūdžius dirbdamas restoranuose įvairiose vietose. Bendradarbiavau su garsenybių virėjais ir palaikiau įvairias partnerystes.

Virtuvės šefas
Nepamirštama Marianos vakarienė Viduržemio jūros regione
Nuo 2012 m. „Take a Chef“ sujungė tūkstančius vietinių virėjų ir svečių daugiau nei 100 šalių per privačius virėjų potyrius namuose. Šio potyrio metu džiaugiamės galėdami pristatyti jums, virėja Christine. „Užaugusi mažame miestelyje Niukasle prie Taino, mano aistra maistui prasidėjo namuose su mama ir apvedė mane po pasaulį. Turėdama daugiau nei 10 metų patirtį, mokiausi Hilton Culinary School NG ir Niukaslio universiteto bei dirbau geriausiuose viešbučiuose ir restoranuose. Specializuoju suasmenintų meniu kūrimą naudojant įvairias technologijas ir pasaulinę virtuvę - širdį, paveldą ir skonį.“

Virtuvės šefas
Kūrybingi puikūs Traviso pietūs
22 metų patirtis: dirbau aukščiausios klasės viešbučiuose ir esu privatus virėjas keliuose miestuose. Studijavau Kalifornijos kulinarijos akademijoje ir esu ServSafe instruktorius. Kaimo dainininkė buvo maloni ir smalsi apie maistą, kurį jam paruošiau.
Visos virtuvės šefo paslaugos

Autentiškas meksikietiškas maistas, kurį siūlo Manu
10 metų patirties daugiausia dėmesio skiriu autentiškiems meksikietiškiems skoniams, nepamirštamų valgymo potyrių kūrimui. Dirbau meksikietiškuose restoranuose ir buvau kruizų linijos vadovas. Teikiau išskirtines privataus virėjo paslaugas su laimingais svečiais.

Paprastos Martino šventės
10 metų patirtis Įvaldęs prancūzišką maistą, išsiplėtiau iki Pietvakarių ir Naujosios Amerikos virtuvės patiekalų. Klasikinę prancūzų virtuvę studijavau legendinėje kulinarijos mokykloje Paryžiuje. Rengiau didelio masto renginius JW Marriott Resort.

Aukščiausios kokybės ir privataus virtuvės šefo paslaugos, kurias teikia Christine
Turėdama 13 metų patirtį, mano didžiulė meilė maistui ir maisto gaminimui paskatino mane tęsti oficialius kulinarinius mokymus ir sėkmingai papietauti savo privačios virėjų paslaugų įmonės-Gabbeys. Turiu Niukaslio koledžo laipsnį ir ketverius metus mokiausi Hilton kaip virėjas. Taip pat gavau NCL kulinarijos apdovanojimą ir 5 žvaigždučių atsiliepimus visose internetinėse platformose.

Sasha puiki vakarienė
Baigiau Arizonos kulinarijos institutą, kuris yra viena iš penkių geriausių kulinarijos mokyklų Jungtinėse Amerikos Valstijose. Baigiau 2011 m., o asmeninį virėjo darbą pradėjau 2013 m. Studijavau užsienyje, Italijoje, ir mėgaujuosi kurdama aukšto lygio komforto klasiką su daug skonio!

Atostogos ir ne tik Jessica pietūs
Sveiki, aš esu Kim ir esu jūsų konsjeržas su Food Fire + Peiliais. Galėsiu padėti nustatyti jūsų užsakymą ir sujungti jus su virėja Jessica, kai užsisakysite! Visada nedvejodami klauskite manęs, jei turite klausimų! Virtuvės šefė Jessica profesionaliai gamina nuo 2003 m., tačiau visada turėjo aistrą maistui ir džiaugsmui, kurį ji teikia savo šeimai ir draugams. Ji dirbo mažoje virtuvės aplinkoje prie didelių maitinimo renginių. Su patirtimi - nuo maitinimo virtuvės ir darbuotojų valdymo iki namų valdymo, pagrindinio renginio virėjo, įmonės trenerio ir Sous virėjo. Jos stilių ir technikas galima apibendrinti kaip komforto maistą, klasikinį ir smalsų.

Zoia kulinarinė elegancija
20 metų patirtis, kurią kaip virėjas ir restorano savininkas/valdytojas aptarnavau šimtus svečių. Baigiau kulinarinio verslo institutą. Žurnalas Soeleishphoenix mane išrinko 25 geriausiais privačiais virėjais Arizonoje.
Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą
Vietiniai specialistai
Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas
Atrinkta dėl kokybės
Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį
Nuolatinė kokybė
Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje