Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Winter Park

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Pietų Indijos virtuvė pagal John

Kuriu šviežius, autentiškus patiekalus ir paaukoju dalį kiekvieno užsakymo, kad padėčiau vaikams, kuriems reikia pagalbos.

Bruno vakarienė

Esu virėjas, kurio specializacija - italų ir brazilų virtuvė.

Angines kultūrinė sintezės virtuvė

Vertinu kiekvieną patiekalų detalę, derindama pasaulinę įtaką, sukuriančią unikalius skonius.

Sveikas šefo Kamari White maitinimas šeimyniniu stiliumi

Kusinų pasirinkimas, įskaitant: amerikietiškus, pietietiškus, jūros gėrybes, kepsnius, ispaniškus, suši, ramenus, japonų, meksikiečių, Viduržemio jūros, Italijos, Jamaikos, Veganiškus ir padengtus desertus.

Hario sezoninis virėjo stalas

Labai aistringai gaminu maistą, savo patiekaluose visada gaminu su meile, o mano tikslas - pasigaminti patiekalą, kurio niekada nepamiršite!

Gražiai padengta Valerie vakarienė

Atnešiu jums restorano kokybės patiekalų su paruošimu namuose.

Novatoriški Valentinos pietūs

Aistringai renkasi šviežius, vietinius ingredientus ir novatoriškus maisto gaminimo metodus.

Magiški Dillon meniu

Esu virėja, dirbusi Disnėjuje ir mėgstanti surengti pasirodymą bei papasakoti istoriją.

Visame pasaulyje įkvėpti šefo Hak patiekalai

Mišriau pasaulinius skonius, naudodami šviežius ingredientus ir drąsius prieskonius.

Turro gurmaniškų vaišių stalai

Kuriu išskirtinius, rankų darbo maisto užtepus ypatingoms progoms ir šventėms.

Aukštesni virėjos Shanna gurmaniški skoniai

Kuriu įsimintinus gurmaniško valgymo potyrius iš šviežių vietinių ingredientų.

Stilingas Krystin virėjo stalas

Didžiuojuosi tuo, kaip pristatau patiekiamą maistą, ir stengiuosi tiekti neprilygstamus patiekalus.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje