
Airbnb paslaugos
Virtuvės šefai | Vankuveris
Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.
Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Vankuveris

Virtuvės šefas
Marianos sezoninė itališka virtuvė
18 metų patirtis Augant netoli jūros, išmokau mylėti šviežių, tvarių ingredientų skonį. Išmokau gaminti iš savo mamos, virėjos, stebėdama jos tikslumą ir pagarbą skoniui. Švieži makaronai ir duona yra mano aistros, o aš daugiausia dėmesio skiriu ekologiškiems ir augaliniams patiekalams.

Virtuvės šefas
Ryano pakrantės virtuvė
25 metų patirtis - specializuojuosi kuriant geriausią Britų Kolumbijos kulinarinę patirtį. Turiu kulinarijos laipsnį Debrulle kulinarijos mokykloje. Kuriu potyrius karališkiesiems ir aukšto lygio klientams visoje Britų Kolumbijoje.

Virtuvės šefas
Lovenos ekologiškos šventės nuo ūkio iki stalo
15 metų patirtis vadovauju trims sėkmingoms Indigo amžiaus kavinių vietoms, mokau vegetariško ir sveiko maisto gaminimo. Studijavau „Real Raw Food Institute“ ir „Living Light“ institute. Buvau pristatytas Plant Based Foodie Vancouver ir Impact Magazine.

Virtuvės šefas
Soulful fusion by Jamila
9 metų patirtis Kilęs iš Barbadoso, dirbau Majamyje, Vankuveryje ir atokiuose BC nameliuose. Dirbau aukščiausios klasės kurorto virtuvėse, pvz., „The Sandy Lane Hotel“ ir „Almond Beach Hotel“. Dirbau virėju jachtose ir tokiuose viešbučiuose kaip Fontenblo Majamyje.

Virtuvės šefas
Vankuveris
Allen puikios vakarienės šventės
Esu Michelin žvaigždutėmis apmokytas virėjas, turintis didelę patirtį, įskaitant maisto gaminimą Bekingemo rūmuose karalienei Elžbietai II. Turiu virtuvės valdymo diplomą iš Londono, Jungtinės Karalystės, taip pat NVQ 3 lygio kvalifikaciją iš Londono kulinarijos mokyklos

Virtuvės šefas
Umami ir Amore
Mūsų privati virėjų ir maitinimo įmonė siūlo specialiai pritaikytą kulinarinę patirtį, kuri specializuojasi suasmenintuose valgiaraščiuose intymioms vakarienėms, ypatingiems renginiams ir įmonių susibūrimams. Nesvarbu, ar organizuojate nedidelį susibūrimą, ar didelę šventę, siūlome pilno aptarnavimo maitinimą, į kurį įeina elegantiškai padengtas maistas, kūrybingi kanapės ir energingi švediško stalo pasirinkimai. Renginių maitinimui sukuriame kiekvieną meniu, kad jis atitiktų progos temą ir pageidavimus - nuo elegantiškų kelių patiekalų vakarienių iki kasdienių, minios patrauklių bufetų. Be to, klientai gali rinktis iš pilno aptarnavimo maitinimo arba ekonomiškesnių išlaipinimo paslaugų, užtikrinančių lankstumą nepakenkiant kokybei. Nesvarbu, ar jums reikia prabangios vakarienės, ar tiesiog norite mėgautis virėjų paruoštu maistu namuose, siūlome išskirtinę kulinarinę patirtį, kuri yra ir skani
Visos virtuvės šefo paslaugos

Amandos sezoniniai kulinariniai potyriai
8 metų patirtį pasinerdavau į virtuvę visame pasaulyje, tyrinėdama įvairią virtuvę ir stilius. Dirbau pas kelis labai talentingus virėjus įvairiose virtuvėse ir aplinkoje. Mokiausi pas kelis labai talentingus virtuvės šefus įvairiose virtuvėse ir aplinkoje.

Vietinė Tušaro virtuvė
15 metų patirtis Turiu didelę aistrą maisto gaminimui ir ilgametę patirtį puikiuose pietuose. Studijavau Niagaros koledže, vienoje geriausių Kanados kulinarijos mokyklų. Dirbau botanike ir Hawksworth - dviejuose labiausiai pripažintuose Kanados restoranuose.

Gyvybinga, maitinanti Georgie virtuvė
9 metų patirtis siūlau kūrybiškumą, spalvą ir pusiausvyrą. Esu profesionaliai apmokytas holistinės mitybos specialistas ir savarankiškas virėjas. Dirbau privačiu virtuvės šefu burlaiviuose BVI ir Prancūzijoje.

Pagerinkite savo puikią prancūzišką virtuvę su Clément
15 metų patirtis, dirbau 8 restoranuose, įskaitant 2 su Michelin žvaigždutėmis. Mokiausi kulinarijos mokykloje Paryžiuje. Dirbau dviejuose Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, tobulindama savo rafinuotos prancūzų virtuvės įgūdžius.
Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą
Vietiniai specialistai
Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas
Atrinkta dėl kokybės
Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį
Nuolatinė kokybė
Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje