Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Burnaby

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Burnaby

Virtuvės šefas

Marianos sezoninė itališka virtuvė

18 metų patirtis Augant netoli jūros, išmokau mylėti šviežių, tvarių ingredientų skonį. Išmokau gaminti iš savo mamos, virėjos, stebėdama jos tikslumą ir pagarbą skoniui. Švieži makaronai ir duona yra mano aistros, o aš daugiausia dėmesio skiriu ekologiškiems ir augaliniams patiekalams.

Virtuvės šefas

Maryam suasmeninta vakarienė

20 metų patirties specializuojuosi mitybos poreikių srityje, siūlau vegetariškus, veganiškus, be glitimo ir halal variantus. Mokiausi Vankuveryje. Taip pat esu „Red Seal Certified“. Gaminau Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino ir Fairmont Hotel.

Virtuvės šefas

Ryano pakrantės virtuvė

25 metų patirtis - specializuojuosi kuriant geriausią Britų Kolumbijos kulinarinę patirtį. Turiu kulinarijos laipsnį Debrulle kulinarijos mokykloje. Kuriu potyrius karališkiesiems ir aukšto lygio klientams visoje Britų Kolumbijoje.

Virtuvės šefas

Lovenos ekologiškos šventės nuo ūkio iki stalo

15 metų patirtis vadovauju trims sėkmingoms Indigo amžiaus kavinių vietoms, mokau vegetariško ir sveiko maisto gaminimo. Studijavau „Real Raw Food Institute“ ir „Living Light“ institute. Buvau pristatytas Plant Based Foodie Vancouver ir Impact Magazine.

Virtuvės šefas

Soulful fusion by Jamila

9 metų patirtis Kilęs iš Barbadoso, dirbau Majamyje, Vankuveryje ir atokiuose BC nameliuose. Dirbau aukščiausios klasės kurorto virtuvėse, pvz., „The Sandy Lane Hotel“ ir „Almond Beach Hotel“. Dirbau virėju jachtose ir tokiuose viešbučiuose kaip Fontenblo Majamyje.

Virtuvės šefas

Umami ir Amore

Mūsų privati virėjų ir maitinimo įmonė siūlo specialiai pritaikytą kulinarinę patirtį, kuri specializuojasi suasmenintuose valgiaraščiuose intymioms vakarienėms, ypatingiems renginiams ir įmonių susibūrimams. Nesvarbu, ar organizuojate nedidelį susibūrimą, ar didelę šventę, siūlome pilno aptarnavimo maitinimą, į kurį įeina elegantiškai padengtas maistas, kūrybingi kanapės ir energingi švediško stalo pasirinkimai. Renginių maitinimui sukuriame kiekvieną meniu, kad jis atitiktų progos temą ir pageidavimus - nuo elegantiškų kelių patiekalų vakarienių iki kasdienių, minios patrauklių bufetų. Be to, klientai gali rinktis iš pilno aptarnavimo maitinimo arba ekonomiškesnių išlaipinimo paslaugų, užtikrinančių lankstumą nepakenkiant kokybei. Nesvarbu, ar jums reikia prabangios vakarienės, ar tiesiog norite mėgautis virėjų paruoštu maistu namuose, siūlome išskirtinę kulinarinę patirtį, kuri yra ir skani

Visos virtuvės šefo paslaugos

Amandos sezoniniai kulinariniai potyriai

8 metų patirtį pasinerdavau į virtuvę visame pasaulyje, tyrinėdama įvairią virtuvę ir stilius. Dirbau pas kelis labai talentingus virėjus įvairiose virtuvėse ir aplinkoje. Mokiausi pas kelis labai talentingus virtuvės šefus įvairiose virtuvėse ir aplinkoje.

Šiuolaikinė Oreno sintezė Toskanoje

15 metų patirties specializuojuosi šiuolaikinėje Viduržemio jūros regiono virtuvėje, papildytoje japoniškais skoniais. Pagerinau savo įgūdžius prestižinėje kulinarijos mokykloje. Mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Paryžiuje, Japonijoje, Italijoje ir Danijoje.

Vietinė Tušaro virtuvė

15 metų patirtis Turiu didelę aistrą maisto gaminimui ir ilgametę patirtį puikiuose pietuose. Studijavau Niagaros koledže, vienoje geriausių Kanados kulinarijos mokyklų. Dirbau botanike ir Hawksworth - dviejuose labiausiai pripažintuose Kanados restoranuose.

Gyvybinga, maitinanti Georgie virtuvė

9 metų patirtis siūlau kūrybiškumą, spalvą ir pusiausvyrą. Esu profesionaliai apmokytas holistinės mitybos specialistas ir savarankiškas virėjas. Dirbau privačiu virtuvės šefu burlaiviuose BVI ir Prancūzijoje.

Senegalo ir Prancūzijos sintezės virtuvė pagal Ans

25 metų patirtis ruošiu tradicinius Senegalo patiekalus su moderniu prisilietimu. Mokiausi maisto gaminimo ir aptarnavimo srityse Dakare esančiame viešbutyje ir turizmo mokykloje. Paruošiau šventinę vakarienę, kad pagerbčiau Senegalo nepriklausomybę Vankuveryje.

Pagerinkite savo puikią prancūzišką virtuvę su Clément

15 metų patirtis, dirbau 8 restoranuose, įskaitant 2 su Michelin žvaigždutėmis. Mokiausi kulinarijos mokykloje Paryžiuje. Dirbau dviejuose Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, tobulindama savo rafinuotos prancūzų virtuvės įgūdžius.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje