Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Sandy Springs

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Sandy Springs

Virtuvės šefas

Sudėtinga viešnagė, Shef Amanda kuruojama virtuvė

15 metų patirtis Dirbau su pripažintais virėjais, tokiais kaip Roy Yamaguchi ir Daniel Boulud. Baigiau kulinarijos mokyklą ir mokiausi tokių virėjų kaip Elia Aboumrad ir Wolfgang Puck. Taip pat pasirodžiau „Food Network's Cooks vs Cons“ ir „Supermarket Stakeout“.

Virtuvės šefas

Klasikiniai ir raminantys amerikietiški patiekalai Sidnėjuje

17 metų patirtis Dirbau įvairiose aukščiausios klasės maisto grupėse Atlantos metro rajone. Esu Sertifikuotas Servsafe ir suderinu visą savo maisto gaminimo praktiką su maisto saugos standartais. Laimėjau 2024 m. Auksinę mentelę už išskirtinius kulinarinius įgūdžius.

Virtuvės šefas

Casey sūrio ir charcuterie lentos

11 metų patirtis Dirbau visoje šalyje restoranuose ir kaip privatus virėjas. Studijavau Le Cordon Bleu Londone ir įgijau maisto antropologijos bakalauro laipsnį. Padėjau žmonėms atkurti prarastus šeimos receptus mano šou Recipe Lost and Found.

Virtuvės šefas

Privati vakarienė, kurią siūlo Bella The Chef

15 metų patirties esu pasiryžęs rūpintis švara, skoniu ir gražiu pristatymu. Turiu praktinės patirties privačiuose renginiuose, vestuvėse ir ruošiant maistą. Kasdienis maisto gaminimas yra mano aistra.

Virtuvės šefas

Eklektiški pasauliniai Sam skoniai

16 metų patirtis Aš skyriau savo gyvenimą įsimintinų maisto potyrių, kurie suburtų žmones, kūrimą. Baigiau Johnsono ir Velso universitetą ir įgijau kulinarinio meno bakalauro laipsnį. Buvau pristatytas Maisto tinkle, pademonstruodamas savo kulinarinius įgūdžius ir kūrybiškumą.

Virtuvės šefas

Drąsi drąsus, skoningas, nepamirštamas maitinimas

7 metų patirtis Esu privatus virėjas, siūlantis maitinimo paslaugas šeimoms, įmonėms ir organizacijoms. Įgijau praktinės patirties įvairiuose restoranuose ir poilsio kambariuose. Man buvo suteiktas geriausias verslas Pietų Fultone 2024 m. ir buvau įtrauktas į žurnalus.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Augalinis ir žalias Debros maistas

23 metų patirtis Esu holistinės sveikatos treneris, reiki gydytojas ir augalinis virėjas. Baigiau sveikatos ir sveikatingumo centrą The Living Foods Institute. Už savo „Hot Love“ šokoladinius triufelius laimėjau „Best of Raw“ apdovanojimus.

Maisto ruošimo paslaugos

8 metų patirtis dirbau didelės apimties, prabangių valgių ir kasdienėje aplinkoje. Gailestingumo koledže įgijau mokslo bakalauro laipsnį. Sukūriau savo maisto prekės ženklą, derindama savo išsilavinimą su aistra ir kūrybiškumu.

Gina „Afro-fusion“ meniu

20 metų patirtį persikėliau iš Nigerijos į Atlantą, kad sukurčiau afro sintezės virtuvę su vakarietišku akcentu. Patobulinau savo techniką Leiths maisto ir vyno mokykloje Londone. Mano tikslas - gaminti įsimintinas vakarienes ir šilumą prie stalo.

Fusion virtuvė, kurią sukūrė Stephon

20 metų patirtis savo maisto gaminimui suteikiu šeimos stiliaus šilumą ir puikų valgymo tikslumą. Mokiausi Prancūzijos/Niujorko tarptautiniame kulinarijos centre. Mokiausi iš garsių virėjų Bobby Flay ir Jacques Pépin.

Meilė praturtinta išraiškinant Munchiez

5 metų patirtis Sukūriau maistą įtakingiems klientams, tokiems kaip Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves ir dar daugiau. Sukūriau privatų virėjo prekės ženklą ir sukūriau patikimą klientą, todėl nesvarbu, ar esate čia tam, kad pailsėtumėte, tyrinėtumėte ar tiesiog mėgautumėtės namuose pagamintu maistu, žinokite, kad esate erdvėje, kurioje esate labai laukiami. Mano tikslas - padėti jums jaustis kaip namie, užpildyti skrandį ir dvasią šiluma ir priminti, kad mūsų maistas gaminamas su meile ir gali būti gydymo forma. Ar esate pasiruošę mėgautis šiuo potyriu?

Skanūs pasauliniai Desiree skoniai

8 metų patirtį kuriu skanius patiekalus su įvairiais pasauliniais skoniais. Išmokau gaminti namuose su šeima ir sustiprinau savo, kaip karinio virėjo, įgūdžius. Mano asortimentas apima italų, salų, prancūzų ir azijiečių virtuvės patiekalus, kuriuose gaminami konditerijos gaminiai.

Indijos sintezė, kurią sukūrė Andrea

15 metų patirtis ji dirbo kaimo klubuose, sporto baruose, privačiose virtuvėse ir kitose srityse. Ji lankė Le Cordon Bleu ir įgijo kulinarinio meno mokslo laipsnį. Floridoje ji įvaldė įvairių kultūrų išskirtinius patiekalus.

Tarptautinė Kat virtuvė

20 metų patirtis ji kuria skanius patiekalus su Haičio ir prancūziškų skonių deriniu. Ji studijavo kulinarijos meną Le Cordon Bleu ir mokėsi iš Haičio moterų savo šeimoje. Jos auklėjimas ir oficialus mokymas informuoja ją apie savo meilę ir drausmę maisto ruošimui ir kepimui.

Pasauliniai šefo Fadi skoniai

12 metų patirtis Savo virėjų versle „Habibis“ kuriu maistą ir renginius klientams Atlantoje. Baigiau svetingumo mokyklą Libane ir kulinarijos mokyklą Šveicarijoje. Sukūriau sveikus, į pasirodymus orientuotus meniu profesionaliems beisbolo žaidėjams.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje

Kitos paslaugos, kurios gali sudominti