Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Saint-Maurice

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Saint-Maurice

Virtuvės šefas

Paryžius

Privatus virėjas : moderni prancūzų ir italų virtuvė

Esu savarankiškas virėjas, mėgstantis įkvepiantį maisto gaminimą savo kilmės, aistros ir močiutės paguodžiančio sielos maisto kryžkelėje. Su CAP (Profesinės kompetencijos sertifikatu), kurį su apdovanojimu baigė Ecole hôtelière Paris Drouant, semiuosi įkvėpimo tarp žymiausių pasaulyje maisto gaminimo būdų iš Prancūzijos ir tradicinių bei šiuolaikinių itališkų receptų.

Virtuvės šefas

Paryžius

Pasauliniai Preranos skoniai

5 metų patirtis dirbau įvairiose virtuvėse - nuo Michelin žvaigždutėmis įvertintų restoranų iki maitinimo virtuvių. Nuo chocolaterie iki pâtisserie - įgijau įgūdžių įvairioje kulinarinėje aplinkoje. Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane, tobulindamas savo įgūdžius sparčiai besivystančioje aplinkoje.

Virtuvės šefas

Paryžius

Dowenson pritaikytas meniu

15 metų patirtis Bendradarbiavimas su aukščiausios kokybės namais ir VIP maitinimo paslauga. Turiu daug patirties gaminant maistą. Organizavau kulinarinius renginius Parc des Princes ir bendradarbiavau su prekių ženklais.

Virtuvės šefas

Šilta ir skani Cam vakarienė

6 metų patirtis Dirbau tradiciniuose restoranuose ir kaip privatus virėjas, organizuojantis įvairius renginius. École Hôtelière de Paris studijavau svetingumo ir maitinimo meną. Vykdau savo verslą, tiesiogiai bendradarbiauju su klientais, kad sukurčiau skanius kulinarinius potyrius.

Virtuvės šefas

Paryžius

Prancūziškas Cheffe - nepamirštami įspūdžiai

Mano vardas Lila ir turiu 12 metų patirtį kulinarijos srityje. Baigęs Ferrandi gastronomijos institutą, turėjau galimybę dirbti prestižiniuose restoranuose, bistronominėse įstaigose, taip pat kokybiškose Prancūzijos alaus daryklose, kur tobulinau savo maisto gaminimo įgūdžius.

Virtuvės šefas

Paryžius

Prancūziškas Jeff maistas

20 metų patirtis Privatus namų virėjas, aš gaminau interjero dizaineriui Vogėzuose. Mokiausi kulinarijos, konditerijos ir charcuterie valdymo srityse. Buvau virėjas ir konditerė garsiose įstaigose.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Šiuolaikinė Laurent prancūzų virtuvė

20 metų patirtį siūlau modernios ir tradicinės prancūziškos virtuvės derinį su autentiškumu ir kūrybiškumu. Mokiausi pas Christophe Michalak, Thierry Marx ir Cyril Lignac. Dažnai dalinuosi savo kulinariniais įgūdžiais maisto gaminimo laidose nacionaliniame televizijos tinkle.

Puiki Roland kaina Prancūzijoje

12 metų patirtis Turiu aistrą prancūzų virtuvei. Paryžiuje studijavau prancūzišką virtuvę ir dirbau su Guy Savoy jo restorane. Persikėliau į Dramblio KauloKrantą, o vėliau tapau pripažinto viešbučio vyriausiuoju virėju.

Boriso maitinimo paslaugų teikėjas

9 metų patirtis Siūlau specialiai pritaikytas paslaugas profesionaliems renginiams Il de Franse. Dalyvavau maitinimo ir svetingumo valdymo mokymuose. Dirbau tokiose įmonėse kaip RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Manono tvari vegetariška virtuvė

13 metų patirtis Dirbau gerai žinomiems virėjams, dirbau įvairiuose renginiuose, o dabar vadovauju savo įmonei. Nuolat praturtinu savo, kaip cheffe, žinias ir gebėjimus. Turėjau galimybę dirbti su garsiu prancūzų virtuvės šefu ypatingame Hermès renginyje.

Jonatano puikūs pietūs Afro-Karibų jūros regione

8 metų patirtis klientams siūlau aukščiausios klasės maisto gaminimą ir siūlau konsultavimo paslaugas, kad pagerinčiau puikią vakarienę. Prieš praplėsdama savo akiratį Jungtinėje Karalystėje ir Paryžiuje, mokiausi Gvadelupoje. Savo amatą pagerinau geriausiuose prabangiuose viešbučiuose, tokiuose kaip „The Peninsula“ ir „Plaza Athénée“.

Rinkos šventė iki Or

10 metų patirtis Praktinė patirtis populiariausiuose Paryžiaus restoranuose ir kulinariniame pavelde iš Šiaurės Afrikos. Mokėsi Levantine, Viduržemio jūros regione ir Šiaurės Afrikos maisto gaminimo technikoje. LED virtuvės Miznone, Šouke ir Dalijoje, Paryžiuje.

Tradicinis prancūziškas meniu, kurį sukūrė Ashiq

11 metų patirtis Turėdama restoranų pramonėje pastatytą fondą, dabar dirbu asmeniniu virėju. Baigiau studijas Londone prieš tobulindamas savo įgūdžius įvairiuose restoranuose. Gaminau daugeliui žinomų svečių.

Lauros novatoriška Viduržemio jūros regiono virtuvė

18 metų patirtis Mano pagrindinis tikslas - kurti sezoninius, tvarius ir vietinės kilmės patiekalus. Mano kulinarinius įgūdžius suformavo mano pasaulinės kelionės ir praktinė patirtis. Mano aistra maistui nukelia mane į Europą, kur nauji virėjai įkvepia mano novatoriškus meniu.

Prancūzų sintezės virtuvė pagal Cyril

10 metų patirtis „MasterChef“ dėka keičiu gyvenimą ir atidarau savo restoraną. Esu apmokytas HACCP. 2019 m. laimėjau medalį G20 pasaulio virėjų karaliaus viršūnių susitikime Osakoje, Japonijoje.

Lauros skonio kelionė

14 metų patirtis Esu privatus virėjas, kurio specializacija - Viduržemio jūros, Azijos ir Prancūzijos virtuvė. Sutelkite dėmesį į mitybą, maisto tendencijas ir specialią mitybą. Esu gurmanė, turinti nepasotinamą susidomėjimą ir gilias žinias apie maistą ir vyną.

Privačių virėjų potyriai, kuriuos iš naujo apibrėžė Akhil

15 metų patirties specializuojuosi puikiuose valgiuose ir pasaulinėje virtuvėje, įskaitant skandinavišką, indišką ir japonišką. Mokiausi pas tokius virėjus kaip René Redzepi, Pascal Barbot ir Magnus Ek. Bendradarbiavau su garsiais Europos virėjais, tokiais kaip René Redzepi, Pascal Barbot ir Magnus Ek.

Adrien konditerijos gaminių meistriškumas

10 metų patirtis, kurią specializuojuosi prancūzų virtuvėje, dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose. Patobulinau savo įgūdžius La Table du Boisniard ir Têtedoie. Vadovauju konditerijos komandai pas Maksimą, kurdamas desertus ikoniškam restoranui. Mėgaukitės šeimos pietumis ar romantiška vakariene tiesiai pas mane.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje