Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Portals Nous

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Jachtų įkvėpti Yolanda patiekalai

Esu privataus jachtos virėjas ir kulinarijos konsultantas, turintis įvairių virtuvių patirties.

Tradicinės Llorenç paeljos

Esu Paryžiuje konditerijos mokslus baigęs virėjas, įkvėptas šeimos receptų.

Viduržemio jūros regiono šventė por Edu Losilla

Mėgaukitės nuostabia Viduržemio jūros regiono gastronomija su kokybiškomis originaliomis tapomis

Privatus virėjas Rafa

šiuolaikinė virtuvė, tradicinė virtuvė, svetingumas, miesto virtuvė.

Viduržemio jūra per skonius

Kiekviename patiekale kiekvieno savo kliento esmę, skonį ir stilių paverčiu unikalia virtuve.

Privatus virėjas Jake

Viduržemio jūros, itališka, ispaniška virtuvė, vietiniai ingredientai, skonio akcentas, šiltas aptarnavimas.

Patirkite Viduržemio jūros regioną

Kiekvienas mano sukurtas meniu yra istorija, papasakota per skonį: su KM0 produktais. Tai yra kiekvienos progos pavertimas nepamirštama jutimine kelione.

Andrea Bettin asmeninis šefas

Viduržemio jūros regiono švieži ir sezoniniai patiekalai su asmeniniu prisilietimu, kad patirtis taptų atpalaiduojančia akimirka, kuria galima mėgautis ir prisiminti

Viduržemio jūros regiono puiki vakarienė, kurią sukūrė Paul

Maljorkos ir prancūzų virtuvės įtaka - esu virėjas ir puikaus valgymo entuziastas.

Taste of the Mediterranean with Paul

Siūlau visą Viduržemio jūros regiono stiliaus meniu su Azijos akcentais ir vietiniais produktais.

Engelien tapos, paelija ir kepsninė

Mano požiūris išlaiko aukštus mano standartus, o didžiausias komplimentas visada yra tada, kai klientai grįžta.

Taste of the Mediterranean por Pau

Siūlau pilną meniu su tipiškais patiekalais ir su azijietiškais akcentais.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje