Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Plainview

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Plainview

Virtuvės šefas

Našvilis

Stiuarto stiliaus Teksaso stiliaus kepsninė

16 metų patirtį į kiekvieną lėkštę atsinešu dešimtmečius trunkančias tradicijas, meistriškumą ir drąsius skonius. Baigiau Tenesio valstybinį universitetą. Našvilio paslėpti brangakmeniai ir kitos parduotuvės apėmė mano maisto kūrinius.

Virtuvės šefas

Sveikata, puiki Mary Luu vakarienė

5 metų patirtis Esu privatus virėjas, receptų kūrėjas ir someljė, besispecializuojantis sveikatingumo maisto srityje. Lankiau kulinarijos mokyklą Niujorke ir mokiausi pas Masa Takayama ad David Bouley. Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Niujorke.

Virtuvės šefas

Louisville

Tammy vėlyvieji pusryčiai Derbio burbone

Man patinka gaminti ir pramogauti! Kaip vienos iš populiariausių Luisvilio AirBNB vietų, kapitono trobelės nakvynės su pusryčiais (Captain's Cabin Bed & Breakfast) savininkas, kiekvienam svečiui suteikiu gurmaniškus pusryčius ir prabangią patirtį. 2018 m. išleidau savo pirmąją kulinarinę knygą „Kapitono trobelės mėgstamiausi receptai“. Kai tik AirBNB inicijavo AirBNB potyrius, pradėjau siūlyti maisto gaminimo su Burbonu pamoką ir muilo bei Sudzy Fun pamokas, kurios pasirodė esančios labai populiarios tiek tarp lankytojų, tiek vietinių gyventojų. Tai buvo populiariausi potyriai regione. Derbio vėlyvieji pusryčiai yra sezoninis mėgstamiausias.

Virtuvės šefas

Zacki pasauliniai skoniai ir pietietiškas komfortas

37 metų patirtis Turiu restorano virėjo, asmeninio virėjo, restauratoriaus ir maisto stilisto patirtį. Studijavau Epikūro maisto gaminimo mokykloje ir Ma Cuisine maisto gaminimo mokykloje su Jonathan Waxman. Įkūriau Zacki kulinarinius kūrinius ir vadovavau Zagat įvertintam restoranui.

Virtuvės šefas

Odenton

Karibų jūros regiono sintezė, kurią sukūrė Kenneth

17 metų patirtis Aš esu žinomas kaip barzdotas virėjas, o mano aistra ir charizma patenka į mano maistą. Kulinarijos meno mokiausi Vašingtono meno institute ir gaminau geriausiuose restoranuose. Buvau asmeninis virėjas pirmojoje Baracko Obamos prezidentinėje inauguracijoje.

Virtuvės šefas

Chesapeake

Dieviška vakarienė Dessy

8 metų patirtis vykdau savo verslą, Ohso Royal Cuisines, kur daugiausia dėmesio skiriu prabangių valgių pristatymui. Studijavau veiklos vadybą Auguste Escoffier kulinarijos menų mokykloje. Tarnavau VIP klientams ir dalyvavau šefo Carla mėgstamiausiame virėjų konkurse.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Šono rafinuota itališka ir Viduržemio jūros regiono virtuvė

16 metų patirtis Esu virėjas, dirbęs valdymo srityje pakrantės restoranuose ir privačiuose klubuose. Mokiausi aukščiausios klasės restoranuose ir privačiuose klubuose, kuriuose įgijau italų virtuvės patiekalų. Savo aistrą maistui galėjau paversti kulinarijos valdymo karjera.

Virtuvės šefo Lorenzo prancūzų ir italų virtuvė

15 metų patirtis Kaip privatus virtuvės šefas, gaminau maistą įžymiems ir nežymiems svečiams visame pasaulyje. Studijavau visame pasaulyje pripažintoje kulinarinio meno mokykloje Paryžiuje. Buvau pasamdytas gaminti maistą žvaigždės sportininkui prieš jo NBA juodraštį.

3 patiekalų maistas iš Janeisha

8 metų patirtis dalyvavau populiariausiuose maisto festivaliuose ir pradėjau naudoti kulinarines kvapų žvakes. Esu patyręs privatus virėjas, dirbęs Rickey Smiley ryto šou. Dalyvavau „Food Network Canada“, pademonstruodamas savo kulinarinius įgūdžius nacionalinėje scenoje.

Rafinuotas pietietiškas Soli maistas

Sveiki, aš esu Kim ir esu jūsų konsjeržas. Kai užsisakysite, galėsiu padėti nustatyti jūsų užsakymą ir sujungti jus su virėju Byron! Visada nedvejodami klauskite manęs, jei turite klausimų! Virtuvės šefas Soli turi kūrybiškus ir kuruojamus meniu, kuriuos galima atlikti su smulkmenomis. Susuktas ir prabangus komforto maistas. Leiskite jai atvykti ir padėti jums šiek tiek atsipalaiduoti. Jūsų svečiai patirs nepamirštamą potyrį. Gaminkite su aistra ir blyksniu, kad kiekvieną kartą patirtumėte išskirtinį potyrį. Ji yra Virdžinijos kulinarijos institutas, baigusi 2011 m., ir turi kulinarinio meno ir mokslo partnerės laipsnį.

Michelin lygio maistas, autorius Juan

20 metų patirtis Mokydamasis iš Buenos Airių į Prancūziją, aprūpinu maistu kūrybiškumą ir pasaulinį prisilietimą. Treniravausi Le Cordon Bleu, tobulindama savo prancūzų gastronomijos įgūdžius. Praleidau 20 metų turėdamas aukščiausios klasės Argentinos renginių paslaugas.

Aukštutinė virtuvė ir Kolumbijos sintezė, sukurta Jose Luis

10 metų patirtis stengiuosi papasakoti istorijas per skonius ir tikslų požiūrį, kuris įsišaknijęs mene. Patobulinau savo įgūdžius Barselonos kulinarijos institute. Sužinojau iš garsaus virėjo, kuris laimėjo aukščiausio lygio virėjo 21 sezoną.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje