Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Perth Amboy

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Autentiški prancūziški itališki pietūs

Esu virėjas ir muzikantas iš Modenos, Italijos.

Ernst skoniai nuo ūkio iki stalo

Įkūriau Bashir's Kitchen - ekologiško maisto ruošimo ir maitinimo paslaugų.

Virtuvės šefo Toni jutiminiai valgiai

Esu tik virėjas, tapęs šedevru. Virtuvė? Mano studija. Jūsų stalas? Mano galerija. Aš „siekiu įkvėpti“ kitus išbandyti įvairias populiarių patiekalų sąvokas; jei norite, suteikiu jam # ToniTwist.

Vietinė Annabelle sezoninė vakarienė

Gaminu gražius ir sveikus patiekalus, sukurtus pagal sezoną iš ūkių. Viskas yra ekologiška, pagaminta su meile ir naudojant aukščiausios kokybės ingredientus, kuriuos gali pasiūlyti Niujorkas.

Natacha „Globetrotting“ skoniai

Vietinių, šiuolaikinių amerikiečių, prancūzų virtuvės ir kultūrinio maisto kelionių ekspertas.

Lala rytinės pakrantės vakarienės klubo nuotaika

Drąsius Los Andželo skonius derinu su Karibų šiluma ir Niujorko rafinuotumu išskirtiniams patiekalams.

Tris kartus didesnis už Nik skonį

Sujungiu žmones per savo meksikietišką, amerikietišką ir itališką virtuvę.

Sezoninė virtuvė ir tarptautinis skonis - ChefSherm

Kuriu skoningus patiekalus su šviežiais ingredientais ir prieskoniais iš viso pasaulio.

Breno espresas ir maitinimas

Siūlau paslaugas su amatininkų patiekalais, specializuota kava ir espreso bei alkoholinių gėrimų deriniais.

Virėjo Džeimso kulinarinė patirtis

Namų stiliaus maisto gaminimas, kad sukurtumėte džiaugsmingą maistą, kuris suartintų šeimą ir draugus.

Patobulinkite vakarienę Niujorke

Aistringai renkasi meksikietiškus, itališkus, amerikietiškus, japoniškus, ispaniškus tapus ir kt.

Peru restoranas, kurį aptarnauja Magaly

Gaminu autentiškus ir meniškus Peru patiekalus įsimintiniems valgiaraščiams.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje