Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Palmetto Bay

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Gurmaniškas sielos ir Karibų jūros regiono maistas, autorius Tommi Nikhail

Turėdamas papildomų kepimo ir hibači įgūdžių, siūlau išskirtinį maistą įvairiose virtuvėse.

Puiki itališka ir Viduržemio jūros regiono prancūziška vakarienė namuose

Esu Floridos Epicureans, privataus virtuvės šefo ir maitinimo verslo, savininkas.

Gurmaniški pusryčiai

Ruošdamas kiekvieną patiekalą panaudoju įgūdžius, įgytus geriausiuose restoranuose.

MAOZ nestandartinė komforto virtuvė

Įvairūs patiekalai, skirti pavakarieniauti skonio kelionėje.

Skanūs šefo Jay kūriniai

Gaminau įžymybėms ir dirbau aukštos klasės restoranuose „Flemings“ ir „Benihana“. Buvau finalininkė virėjo Karlos mėgstamiausiųjų virėjų konkurse. Mokėsi Fort Loderdeilio meno institute.

Soflosushi Omakase

Unikali japoniška arba mišri omakase patirtis.

Ateikite, leiskite jus pamaitinti

Sielos tarnavimas su sass puse: kur komforto maistas susitinka su kūrybiškumu, o kiekvienas įkandimas pasakoja istoriją.

Virtuvės šefo potyris su virėja Adrianne

Kruopščiai atrinktas Majamio restoranas su vietiniais produktais ir ingredientais.

Savor & Stay: virėjo Cuinn Airbnb potyris

Patobulinkite kelionę privačia kulinarine kelione. gyvas maisto gaminimas ir gurmaniški patiekalai

Aukščiausios kokybės Omakase su Tomas

Prabangių sušių patirtis su rinktiniais produktais, tokiais kaip Farerų salų lašiša ir Hokaido šukutės

Ypatinga vakarienė su Tony

Esu Virdžinijos kulinarijos instituto absolventas ir privatus sportininkų virėjas.

Privatus virėjas kelionėms, renginiams ir kasdieniam maitinimui

Pasaulinis virėjas sujungia salos šaknis, sveikatingumą ir elitines paslaugas tiek VIP asmenims, tiek šeimoms.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje