Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Nord de Palma District

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

José kepimas ant grotelių Viduržemio jūros regione

Kuriu nepamirštamus kepimo ant grotelių potyrius su giliai įsišaknijusiomis šeimos tradicijomis.

Geriausi David ryžiai ir paelijos

Siūlau valgymo potyrius su šviežiais ingredientais ir tradicinėmis technikomis.

Tarptautinė virėjo Francesco kulinarijos patirtis

Pasimėgaukite nestandartiniu kulinariniu potyriu savo Maljorkos viloje ar atostogų namuose.

Baskų ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, autorius Carlos

Siūlau unikalų ir apdovanojimus pelniusį baskų ir Viduržemio jūros skonių derinį.

Viduržemio jūros regiono patirtis su virėju Esteban

Palmos Santa Katalinos turguje valdau AMAR SUŠI ir JŪROS GĖRYBIŲ BARĄ, kuriame patiekiami skoningi patiekalai

Engelien tapos, paelija ir kepsninė

Mano požiūris išlaiko aukštus mano standartus, o didžiausias komplimentas visada yra tada, kai klientai grįžta.

Taste of the Mediterranean with Paul

Siūlau visą Viduržemio jūros regiono stiliaus meniu su Azijos akcentais ir vietiniais produktais.

Taste of the Mediterranean por Pau

Siūlau pilną meniu su tipiškais patiekalais ir su azijietiškais akcentais.

Lotynų Amerikos sintezės vakarienė

Kuriu unikalius, aromatinius ir skoningus patiekalus su lotynų aistra ir nuojauta.

Viduržemio jūros regiono puiki vakarienė, kurią sukūrė Paul

Maljorkos ir prancūzų virtuvės įtaka - esu virėjas ir puikaus valgymo entuziastas.

Kūrybiška Viduržemio jūros regiono virtuvė pagal Graciela

Kūrybiškumas ir aistra papildo mano patiekalus, kuriuos įkvėpė mano šaknys ir atsidavimas visam gyvenimui.

Viduržemio jūros skoniai, kuriuos sukūrė Raúl

Kuriu novatoriškus Viduržemio jūros regiono patiekalus, kurie primena šeimos patiekalų džiaugsmą.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje