
Airbnb paslaugos
Virtuvės šefai | Migjorn
Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.
Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Migjorn

Virtuvės šefas
Juan Carlos Viduržemio jūros regiono virtuvė
20 metų patirtis Kilęs iš Argentinos, 15 metų tobulindamas savo įgūdžius Italijoje. Įgijau patirties pripažintuose ispanų restoranuose Lasarte ir Kursaal. Iš virėjo sužinojau iš trijų žvaigždučių „Michelin“ restorano Baskų krašte.

Virtuvės šefas
José kepimas ant grotelių Viduržemio jūros regione
12 metų patirtis Aš visada mokausi, tobuliuosi ir kuriu naujus būdus, kaip pakelti ant grotelių keptus patiekalus. Mano seneliai mane išmokė visko - nuo medžio pasirinkimo iki geriausių gabalų pasirinkimo. Turiu ilgametę praktinę kepimo ant grotelių patirtį, kuri leido man įvaldyti savo amatą.

Virtuvės šefas
Geriausi David ryžiai ir paelijos
5 metų patirtis virėjas namuose Maljorkoje, kurio specializacija - ryžiai, paelijos, fideuàs ir tapos. Mokiausi ryžių technikos su Alex del Vicio ir Edu Torres Molino Roca. Gaminau Balearų salų futbolo federacijai, padelio federacijai, buvusiam futbolininkui Roger Smith ir verslininkui Argentino Manolo Ugarte, be kita ko

Virtuvės šefas
Taste of the Mediterranean with Paul
21 metų patirtis Plati kulinarinė perspektyva, kurios specializacija - Viduržemio jūros, Peru ir japonų virtuvė. Mokiausi Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Buvau vyriausiasis virėjas Azijos restorane Arume. Dirbau daugelyje pasaulio vietų

Virtuvės šefas
Tarptautinė virėjo Francesco kulinarijos patirtis
20 metų patirtis Visame pasaulyje dirbau aukščiausios klasės restoranuose, privačiuose klubuose ir prabangiame maitinime. Baigiau savo gimtojo miesto svetingumo vidurinę mokyklą Avelline, Italijoje. Buvau įtrauktas į rusiško gyvenimo būdo žurnalą ir žurnalą ABC Mallorca Lifestyle.

Virtuvės šefas
Palma
Viduržemio jūros skoniai, kuriuos sukūrė Raúl
11 metų patirtį mokiausi su geriausiais virėjais Madride ir Londone prieš tobulindama savo amatą Maljorkoje. Užaugau savo mamos ir dėdės virtuvėje. Mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose pas Gerhard Schwaiger ir Stefan Brunner.
Visos virtuvės šefo paslaugos

Eduardo sintezės virtuvė
8 metų patirtis Esu ispanų virtuvės šefas, gaminantis jachtas, viešbučius ir restoranus visoje Europoje. Treniravausi tarptautinėse virtuvėse nuo Bilbao iki Niujorko. Pastarąsias 4 žiemas praleidau kaip asmeninis virėjas jachtos savininkui Niujorke ir Italijoje.

Gydomoji veganiška virtuvė pagal Marianą
10 metų patirtis Esu augalinis virėjas, orientuotas į neapdorotą veganišką virtuvę ir sportinę mitybą. Esu apmokęs augalinės virtuvės šefą Matthew Kenney ir studijavau Le Cordon Bleu. Gaminau sportininkams, įžymybėms ir aukšto lygio klientams.

Taste of the Mediterranean por Pau
21 metų patirtis dirbau įvairiuose žemynuose ir šalyse, plečiant savo kulinarinę perspektyvą. Mokiausi Balearų salų UIB gastronomijos universitete ir Paul Bocuse institute. Dirbau vadovu garsiajame Arume restorane.

Viduržemio jūros regiono puiki vakarienė, kurią sukūrė Paul
15 metų patirtis Nuo 17 metų, kad galėčiau tęsti savo karjerą, keliavau į Tailandą, Urugvajų ir dar daugiau. Mokiausi Balearų salų UIB gastronomijos universitete ir Lyfe institute. Mano laikas Michelin žvaigždutėmis įvertintame Xoriguer ir Sumaq nuvedė mane į vykdomąjį virėjo darbą Arume.

Cocina sin frontier por Julian
12 metų patirtis Trayectoria en bodegas de Mendoza, viešbutis Casa San Agustín en Cartagena ir San Ignacio. Patobulinau savo kulinarines žinias dvejų metų magistrantūroje. Dirbau privačiu virtuvės šefu „Forbes“ žinomoje asmenybėje.

Viduržemio jūros regiono patirtis su virėju Esteban
10 metų patirtis veikia AMAR SUŠI Santa Katalinos turguje, siūlant sielingus, šviežius jūros gėrybių ir suši patiekalus, kuriuos apmokiau Escuela de cocina de Córdoba Argentinoje. AMAR SUŠI ir JŪROS GĖRYBIŲ BARAS Palmoje uždirba 5 žvaigždučių įvertinimą ir vietinį pripažinimą už kokybiškus patiekalus

FlavorsDeMallorca su šefu Esteban
20 metų patirtis Šefas aistringas ir kūrybingas, derina šviežumą ir tradicijas kiekviename patiekale. 2004 m. įgijau laipsnį Kordobos profesionalaus maisto gaminimo mokykloje, Argentinoje. Turiu ilgametę patirtį Argentinoje, Italijoje, Formenteroje ir Maljorkoje.

Kūrybiška Viduržemio jūros regiono virtuvė pagal Graciela
30 metų patirties išmokau iš savo motinos, kuri buvo privati Tuniso prezidento Habib Bourguiba virėja. Taip pat išmokau valdyti savo restoraną, taip pat gaminti maistą šeimai ir renginiams. Vadovauju savo restoranui Palma de Maljorkoje, o vasarą gaminu privačiai kitiems.

Privačios vakarienės pagal užsakymą iš Džeksono
20 metų patirtį naudojau maitinimo įmonei Jungtinėje Karalystėje, bet dabar švenčiu Ispanijos skonius. Dirbau AP&Co., vienoje geriausių aukščiausios klasės maitinimo įmonių Londone. Buvau pavadintas geriausiu vestuvių maitinimo paslaugų teikėju Rytų Anglijoje.
Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą
Vietiniai specialistai
Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas
Atrinkta dėl kokybės
Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį
Nuolatinė kokybė
Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje
Atraskite daugiau paslaugų, kurias gali pasiūlyti Migjorn
Kitos paslaugos, kurios gali sudominti
- Privatūs virtuvės šefai Barselona
- Fotografai Valencia
- Asmeniniai treneriai Alicante
- Privatūs virtuvės šefai Palma
- Privatūs virtuvės šefai Marseille
- Privatūs virtuvės šefai Barcelonès
- Privatūs virtuvės šefai Nord de Palma District
- Fotografai Girona
- Privatūs virtuvės šefai Cassis
- Privatūs virtuvės šefai Serra de Tramuntana
- Privatūs virtuvės šefai Sitges
- Asmeniniai treneriai Baix Empordà
- Asmeniniai treneriai Alacantí
- Privatūs virtuvės šefai Baix Llobregat
- Asmeniniai treneriai Barselona
- Asmeniniai treneriai Palma
- Fotografai Marseille
- Asmeniniai treneriai Barcelonès
- Asmeniniai treneriai Nord de Palma District
- Fotografai Cassis
- Masažas Serra de Tramuntana
- Fotografai Sitges
- Fotografai Baix Llobregat
- Makiažas Barselona