Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Migjorn

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Migjorn

Virtuvės šefas

Juan Carlos Viduržemio jūros regiono virtuvė

20 metų patirtis Kilęs iš Argentinos, 15 metų tobulindamas savo įgūdžius Italijoje. Įgijau patirties pripažintuose ispanų restoranuose Lasarte ir Kursaal. Iš virėjo sužinojau iš trijų žvaigždučių „Michelin“ restorano Baskų krašte.

Virtuvės šefas

José kepimas ant grotelių Viduržemio jūros regione

12 metų patirtis Aš visada mokausi, tobuliuosi ir kuriu naujus būdus, kaip pakelti ant grotelių keptus patiekalus. Mano seneliai mane išmokė visko - nuo medžio pasirinkimo iki geriausių gabalų pasirinkimo. Turiu ilgametę praktinę kepimo ant grotelių patirtį, kuri leido man įvaldyti savo amatą.

Virtuvės šefas

Geriausi David ryžiai ir paelijos

5 metų patirtis virėjas namuose Maljorkoje, kurio specializacija - ryžiai, paelijos, fideuàs ir tapos. Mokiausi ryžių technikos su Alex del Vicio ir Edu Torres Molino Roca. Gaminau Balearų salų futbolo federacijai, padelio federacijai, buvusiam futbolininkui Roger Smith ir verslininkui Argentino Manolo Ugarte, be kita ko

Virtuvės šefas

Taste of the Mediterranean with Paul

21 metų patirtis Plati kulinarinė perspektyva, kurios specializacija - Viduržemio jūros, Peru ir japonų virtuvė. Mokiausi Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Buvau vyriausiasis virėjas Azijos restorane Arume. Dirbau daugelyje pasaulio vietų

Virtuvės šefas

Tarptautinė virėjo Francesco kulinarijos patirtis

20 metų patirtis Visame pasaulyje dirbau aukščiausios klasės restoranuose, privačiuose klubuose ir prabangiame maitinime. Baigiau savo gimtojo miesto svetingumo vidurinę mokyklą Avelline, Italijoje. Buvau įtrauktas į rusiško gyvenimo būdo žurnalą ir žurnalą ABC Mallorca Lifestyle.

Virtuvės šefas

Palma

Viduržemio jūros skoniai, kuriuos sukūrė Raúl

11 metų patirtį mokiausi su geriausiais virėjais Madride ir Londone prieš tobulindama savo amatą Maljorkoje. Užaugau savo mamos ir dėdės virtuvėje. Mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose pas Gerhard Schwaiger ir Stefan Brunner.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Eduardo sintezės virtuvė

8 metų patirtis Esu ispanų virtuvės šefas, gaminantis jachtas, viešbučius ir restoranus visoje Europoje. Treniravausi tarptautinėse virtuvėse nuo Bilbao iki Niujorko. Pastarąsias 4 žiemas praleidau kaip asmeninis virėjas jachtos savininkui Niujorke ir Italijoje.

Gydomoji veganiška virtuvė pagal Marianą

10 metų patirtis Esu augalinis virėjas, orientuotas į neapdorotą veganišką virtuvę ir sportinę mitybą. Esu apmokęs augalinės virtuvės šefą Matthew Kenney ir studijavau Le Cordon Bleu. Gaminau sportininkams, įžymybėms ir aukšto lygio klientams.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 metų patirtis dirbau įvairiuose žemynuose ir šalyse, plečiant savo kulinarinę perspektyvą. Mokiausi Balearų salų UIB gastronomijos universitete ir Paul Bocuse institute. Dirbau vadovu garsiajame Arume restorane.

Viduržemio jūros regiono puiki vakarienė, kurią sukūrė Paul

15 metų patirtis Nuo 17 metų, kad galėčiau tęsti savo karjerą, keliavau į Tailandą, Urugvajų ir dar daugiau. Mokiausi Balearų salų UIB gastronomijos universitete ir Lyfe institute. Mano laikas Michelin žvaigždutėmis įvertintame Xoriguer ir Sumaq nuvedė mane į vykdomąjį virėjo darbą Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 metų patirtis Trayectoria en bodegas de Mendoza, viešbutis Casa San Agustín en Cartagena ir San Ignacio. Patobulinau savo kulinarines žinias dvejų metų magistrantūroje. Dirbau privačiu virtuvės šefu „Forbes“ žinomoje asmenybėje.

Viduržemio jūros regiono patirtis su virėju Esteban

10 metų patirtis veikia AMAR SUŠI Santa Katalinos turguje, siūlant sielingus, šviežius jūros gėrybių ir suši patiekalus, kuriuos apmokiau Escuela de cocina de Córdoba Argentinoje. AMAR SUŠI ir JŪROS GĖRYBIŲ BARAS Palmoje uždirba 5 žvaigždučių įvertinimą ir vietinį pripažinimą už kokybiškus patiekalus

FlavorsDeMallorca su šefu Esteban

20 metų patirtis Šefas aistringas ir kūrybingas, derina šviežumą ir tradicijas kiekviename patiekale. 2004 m. įgijau laipsnį Kordobos profesionalaus maisto gaminimo mokykloje, Argentinoje. Turiu ilgametę patirtį Argentinoje, Italijoje, Formenteroje ir Maljorkoje.

Kūrybiška Viduržemio jūros regiono virtuvė pagal Graciela

30 metų patirties išmokau iš savo motinos, kuri buvo privati Tuniso prezidento Habib Bourguiba virėja. Taip pat išmokau valdyti savo restoraną, taip pat gaminti maistą šeimai ir renginiams. Vadovauju savo restoranui Palma de Maljorkoje, o vasarą gaminu privačiai kitiems.

Privačios vakarienės pagal užsakymą iš Džeksono

20 metų patirtį naudojau maitinimo įmonei Jungtinėje Karalystėje, bet dabar švenčiu Ispanijos skonius. Dirbau AP&Co., vienoje geriausių aukščiausios klasės maitinimo įmonių Londone. Buvau pavadintas geriausiu vestuvių maitinimo paslaugų teikėju Rytų Anglijoje.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje