Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Miami Shores

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Asmeninis virėjas Rafa

Prie jūsų stalo atnešiu kokybiško restorano patiekalų! Suasmenintas, šviežias ir sukurtas su aistra, kad atitiktų jūsų skonį, gyvenimo būdą ir tvarkaraštį. Su manimi labai lengva dirbti ir aš keliauju pas jus!

Skanūs šefo Jay kūriniai

Gaminau įžymybėms ir dirbau aukštos klasės restoranuose „Flemings“ ir „Benihana“. Buvau finalininkė virėjo Karlos mėgstamiausiųjų virėjų konkurse. Mokėsi Fort Loderdeilio meno institute.

Soflosushi Omakase

Unikali japoniška arba mišri omakase patirtis.

Ateikite, leiskite jus pamaitinti

Sielos tarnavimas su sass puse: kur komforto maistas susitinka su kūrybiškumu, o kiekvienas įkandimas pasakoja istoriją.

Tricia nuoširdūs Karibų skoniai

Specializuojuosi gilių Karibų jūros regiono šaknų ir aistros kupiną širdį kiekvienam patiekalui.

Privati vakarienė su Virtuvės šefo amidas ir komanda

Būdamas savo įmonės vadovu /generaliniu direktoriumi ir nuostabios grupės vadovu, tai mane išskiria. Svečio įsipareigojimas - teikti tik puikų aptarnavimą ir nuostabią patirtį.

Food NetWork virėjas Virėjo Anthony kūrybinis darbas

Aistringai renkasi visų tipų virtuvę, suteikdama skonio ir vientisumo.

Aukščiausios kokybės Omakase su Tomas

Prabangių sušių patirtis su rinktiniais produktais, tokiais kaip Farerų salų lašiša ir Hokaido šukutės

Stephanie salos virtuvė

Mano specializacija – ryškūs, nepamirštami Karibų jūros regiono įkvėpti patiekalai su sodriu skoniu.

Ypatinga vakarienė su Tony

Esu Virdžinijos kulinarijos instituto absolventas ir privatus sportininkų virėjas.

Marijos tradicinė itališka virtuvė

Treniruotes Veronoje derinu su įkvėpimu iš močiutės receptų.

„Opulence by Massiah“

Aistringai palaiko tvarų, etišką tiekimą ir jaunų virėjų mokymą.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje