Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Fort Lee

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Natacha „Globetrotting“ skoniai

Vietinių, šiuolaikinių amerikiečių, prancūzų virtuvės ir kultūrinio maisto kelionių ekspertas.

Virtuvės šefo Toni jutiminiai valgiai

Esu tik virėjas, tapęs šedevru. Virtuvė? Mano studija. Jūsų stalas? Mano galerija. Aš „siekiu įkvėpti“ kitus išbandyti įvairias populiarių patiekalų sąvokas; jei norite, suteikiu jam # ToniTwist.

Lala rytinės pakrantės vakarienės klubo nuotaika

Drąsius Los Andželo skonius derinu su Karibų šiluma ir Niujorko rafinuotumu išskirtiniams patiekalams.

Tris kartus didesnis už Nik skonį

Sujungiu žmones per savo meksikietišką, amerikietišką ir itališką virtuvę.

Breno espresas ir maitinimas

Siūlau paslaugas su amatininkų patiekalais, specializuota kava ir espreso bei alkoholinių gėrimų deriniais.

Patobulinkite vakarienę Niujorke

Aistringai renkasi meksikietiškus, itališkus, amerikietiškus, japoniškus, ispaniškus tapus ir kt.

Nigel pusryčių, pietų ir vakarienės meniu

Specializuojuosi kuriant puikius valgiaraščius, primenančius Niujorko restoranus.

Peru restoranas, kurį aptarnauja Magaly

Gaminu autentiškus ir meniškus Peru patiekalus įsimintiniems valgiaraščiams.

Viljamo jūros gėrybių vitrina

Mano kūrybinė sintezės virtuvė grindžiama mano giliu dėkingumu už kinų virtuvę.

Eklektiški šefo Sosa patiekalai

Siūlau jums paslaptingą dėžutės stiliaus maisto gaminimą - bet kokią virtuvę ir bet kokius ingredientus, kurie yra skanūs.

Išskirtinės Will vakarienės namuose

Kuriu išskirtinius potyrius vakarienėms namuose, mažiems susibūrimams ir dideliems renginiams.

Atskira vakarienė prie Marianos

Specializuojuosi kuriant nepamirštamus valgymo potyrius jūsų namuose.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje